Aanbiedingen van Hotel Restaurant Savenije


Hotel Restaurant Savenije

Aan de rand van de gemeente Enschede ligt het karakteristieke dorpje Lonneker. Deze plek wordt onder andere gezellig en levendig gehouden door de vele cafés en restaurants. Een van de leukste plekjes van het dorp is restaurant Savenije! Deze hotel-restaurantcombinatie, gelegen aan het dorpsplein en met een rijke historie, is nu voordelig te reserveren via Het Laatste Tafeltje. Omgeven door eeuwenoude bomen is dit de plek waar jij je meteen thuis voelt. Als gast word je bij Hotel Restaurant Savenije omringd met de gastvrijheid en zorg die typisch is voor het Twentse platteland.

Restaurant Savenije Lonneker

Het klassieke interieur van restaurant Savenije in Lonneker straalt de gezelligheid van een huiskamer uit. Het restaurant hanteert een à-la-carte-aanbod en wisselende menu’s. Met de verse ‘catch of the day’ of Wagyu burger zit je bijvoorbeeld altijd goed. De rundersukade smelt op je tong! Ook overdag is restaurant Savenije de perfecte plek in Lonneker voor een hapje en een drankje. Verwen jezelf met een heerlijke pannenkoek, tosti of tapas en geniet van dit mooie plekje aan het dorpsplein.

Restaurant Savenije aanbieding

De beste manier om restaurant Savenije in Lonneker zelf te ontdekken is met een aanbieding van Het Laatste Tafeltje. Regelmatig komen er exclusieve deals voorbij op onze website en in de mobiele app. Denk bijvoorbeeld aan een 3-gangenkeuzediner voor twee personen of een flinke korting op een selectie wijnen. Je bespaart gemakkelijk tientallen euro’s op je diner of lunch zonder in te leveren op de Twentse gastvrijheid! Kijk snel of er een aanbieding bij restaurant Savenije online staat of volg het restaurant om op de hoogte te blijven.

Alle dinerdeals in Overijssel

Hotel Restaurant Savenije Logo
917 reviews

Bekijk alle reviews (17)

Volg Hotel Restaurant Savenije en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Hotel Restaurant Savenije

Dorpsstraat 149-151
7524CH
info@hotel-savenije.nl
www.hotel-savenije.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag12:00 tot 21:00
  • Woensdag12:00 tot 21:00
  • Donderdag12:00 tot 21:00
  • Vrijdag12:00 tot 21:00
  • Zaterdag12:00 tot 21:00
  • Zondag12:00 tot 21:00