Aanbiedingen van Het Pakhuis


Het Pakhuis

In 1973 is Het Pakhuis in Groningen geopend als kunstenaarscafé. Deze losse en gezellige sfeer voel je nog steeds terug wanneer je binnen stapt. Het Pakhuis begon als café en is nu uitgegroeid tot een drukbezocht restaurant en café in een. Naast heerlijk eten bij Het Pakhuis, eet je er ook bewust. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologisch vlees en Het Pakhuis is bezig met alternatieven voor de energieposten. Het afval wordt gescheiden en er is een toiletvoorziening met een systeem dat meer water bespaart. Zo wil Het Pakhuis in Groningen een bijdrage leveren aan het milieu.

Restaurant Het Pakhuis Groningen

Nadat iedereen is uitgegeten verandert op vrijdag en zaterdag het restaurant van Het Pakhuis in Groningen in een bar met een reeks terugkerende DJ’s en livemuziek die allemaal affiniteit met het bedrijf hebben. Het restaurant Het Pakhuis bevindt zich in de Peperstraat in Groningen, een gezellige uitgaansstraat in hartje centrum. Wil je het bruisende nachtleven van de stad Groningen meemaken? Bekijk het menu en kies voor een gezellig en heerlijke avond bij bar en restaurant Het Pakhuis in Groningen!

Het Pakhuis Groningen korting

Het Laatste Tafeltje biedt verschillende aanbiedingen aan die te boeken zijn tot het allerlaatste tafeltje is gereserveerd. Daarom moet je zo snel mogelijk reserveren wanneer jij een korting ziet van Het Pakhuis in Groningen. De korting kan oplopen tot wel 70%! Daarnaast eet je misschien wel met z’n tweeën voor de prijs van een bij Het Pakhuis. Na het reserveren laat je jouw unieke couponcode die je digitaal binnen krijgt, zien bij je entree. Geniet vanavond nog van heerlijke maaltijden en goede livemuziek bij Het Pakhuis in Groningen met fikse korting van Het Laatste Tafeltje!

Alle dinerdeals in Groningen
Het Pakhuis Logo
8,6184 reviews

Bekijk alle reviews (184)

Volg Het Pakhuis en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Het Pakhuis

Peperstraat 8-2
9711 PD
info@hetpakhuisgroningen.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag17:30 tot 22:00
  • Dinsdag17:30 tot 22:00
  • Woensdag17:30 tot 22:00
  • Donderdag17:30 tot 23:00
  • Vrijdag17:30 tot 23:00
  • Zaterdag17:30 tot 23:00
  • Zondag17:30 tot 22:00