Aanbiedingen van Het Lopster Veerhuis


Het Lopster Veerhuis

Je vindt Het Lopster Veerhuis aan het gezellige Damsterplein. Waar de naam Het Lopster Veerhuis vandaan komt? Zo heette het vroeger al. Toen het plein nog uit water bestond en hier schepen afmeerden uit Loppersum en omgeving. Het Lopster Veerhuis was toen een herberg waar passagiers konden eten, drinken en slapen in afwachting van de veerdienst naar Loppersum. Ervaar, geniet en proef van zijn rijke historie en de gezellige, ontspannen sfeer. Kom langs en laaf uw dorst aan 'heerlijcke drancken' en versterk de inwendige mens met 'smaeckelijke speijzen'.

Het 'vernieuwde' Lopster Veerhuis

Het Lopster Veerhuis is vernieuwd en dat is te merken. Marian en Hans hebben een nieuwe tint gegeven aan de bistro. Hiermee blijft de lange historie intact, maar gaat de bistro ook mee met zijn tijd. Het nieuwe interieur is fris en stijlvol, maar zorgt toch nog voor de sfeer die je gewend bent. Daarnaast kun je nu bij Het Lopster Veerhuis ook genieten van een heerlijk diner. Eén van de specialiteiten zijn de pizza's! Deze worden traditioneel bereid en op steen gebakken.

Aanbieding Het Laatste Tafeltje bij Het Lopster Veerhuis

Via Het Laatste Tafeltje kun je nu heerlijk dineren bij Het Lopster Veerhuis. Je kunt de heerlijke pizza's nu proberen voor een scherpe prijs van slechts €12,95, dan krijg je er ook nog een dessert en een drankje bij. Dat is wel een hele mooie aanbieding! Koop snel je vouchers, zodat Het Lopster Veerhuis in Groningen je binnenkort kan verwelkomen voor een gezellige en smakelijk avondje uit!
Het Lopster Veerhuis Logo
9,624 reviews

Bekijk alle reviews (24)

Volg Het Lopster Veerhuis en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Het Lopster Veerhuis

Damsterdiep 36
9711 SM
info@hetlopsterveerhuis.nl
www.hetlopsterveerhuis.nl/


Openingstijden keuken

  • Maandag11:00 tot 23:55
  • Dinsdag11:00 tot 23:55
  • Woensdag11:00 tot 23:55
  • Donderdag11:00 tot 23:55
  • Vrijdag11:00 tot 23:55
  • Zaterdag17:00 tot 23:55