Aanbiedingen van Herberg Restaurant Molenrij


Herberg Restaurant Molenrij

Op 4 april 2019 is Herberg Restaurant Molenrij geopend! De voormalige eigenaren van restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd hebben het wat Noordelijker gezocht en zijn verhuisd naar Molenrij, vlakbij Lauwersoog. In deze voormalige oude herberg runt dit koppel nu een prachtig restaurant. Er wordt gewerkt met verse streekproducten. Zo komen de aardbeien en asperges van Meinardi uit Zuidbroek, groenten en sla van de Eemstuin Uithuizermeeden en bier van Baxbier uit Groningen.

Dineren bij Herberg Restaurant Molenrij

Er worden prachtige gerechten geserveerd in deze herberg. Er wordt een herbergmenu van drie of vier gangen bereid en een culinair menu van drie, vijf of zes gangen. De menu's zijn niet alledaags en er wordt rekening gehouden met de seizoenen. Daarom veranderen de gerechten elke zes weken. Ook voor een lunch of high tea kun je hier terecht!

Korting bij Herberg Restaurant Molenrij

Ontdek Herberg Restaurant Molenrij met een korting via Het Laatste Tafeltje. Koop je voucher, print deze uit of laat hem op je telefoon zien bij het restaurant en geniet van een culinair avondje! Het enige dat jij hoeft te doen is een goed gezelschap vinden en genieten!
Herberg Restaurant Molenrij Logo
9,137 reviews

Bekijk alle reviews (37)

Volg Herberg Restaurant Molenrij en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Herberg Restaurant Molenrij

Henricus van Cappenbergweg 34
9977 RW
info@herbergrestaurantmolenrij.nl
www.herbergrestaurantmolenrij.nl/


Openingstijden keuken

  • Donderdag12:00 tot 22:00
  • Vrijdag12:00 tot 22:00
  • Zaterdag14:00 tot 22:00
  • Zondag14:00 tot 22:00