Aanbiedingen van Hemingway's


Hemingway's

In de Oude straat van Groningen (Via Vecchia), op een steenworp afstand van het winkelcentrum en de bioscoop, vind je vier fantastische internationale restaurants. Een van deze restaurants is Hemingway’s Groningen. Hemingway’s is vernoemd naar de wereldberoemde, invloedrijke schrijver Ernest Hemingway. Hij bracht een groot deel van zijn leven door in Cuba. De gerechten in het restaurant hebben dan ook voornamelijk een Cubaanse of Caribische inslag. Bij Hemingway’s Groningen betekent dit dat de kaart voornamelijk gevuld is met tapas, die ook in Cuba erg populair zijn. Heb je zin gekregen in een avondje genieten van heerlijke gerechten in een authentieke sfeermaar wil je niet te veel betalen? Reserveer dan je tafel via Het Laatste Tafeltje. Je krijgt dan korting op je diner of drankjes!

Hemingway’s Cuba Groningen

De Creoolse keuken is in Nederland nog vrij onbekend onder de restaurants. Hemingway’s Cuba Groningen biedt daarom een unieke gelegenheid om kennis te maken met gerechten van de andere kant van de oceaan. Cuba staat verder bekend om zijn heerlijke cocktails. Wie kent niet de Cuba Libre? Met de aanbieding van Het Laatste Tafeltje kun je de Cubaanse specialiteiten leren kennen voor een zacht prijsje. Bekijk nu de acties en reserveer via de website of mobiele app voordat het is uitverkocht! Toch te laat? Zorg dan dat je je inschrijft op de nieuwsbrief en krijg automatisch bericht wanneer er weer een aanbieding beschikbaar is.

Hemingway’s Groningen menu

Als je niet echt een idee hebt wat de Cubaanse of Caribische keuken allemaal te bieden heeft, kijk dan eens op de menukaart van Hemingway’s Cuba Groningen. Hier vind je de beste gerechten van het Caribisch gebied. De invloeden van Spanje en Afrika zijn goed terug te vinden. Zo kun je kiezen uit een enorme selectie van tapas en veel visgerechten. Vanuit Spanje is ook de voorliefde voor rijst en bonen overgekomen. Vergeet niet om ook een echt Caribisch toetje te bestellen, de Pan Dulca (letterlijk: zoet brood). Dit is een cake gebaseerd op suikerbrood, met bessen, hangop en jam. Het Laatste Tafeltje zorgt ervoor dat je heerlijk kunt genieten, maar niet teveel betaalt. Bestel je aanbieding nu en profiteer van de hoge korting op je menu van Hemingway’s Groningen.

Alle aanbiedingen in Groningen

Hemingway's Logo
9,220 reviews

Bekijk alle reviews (20)

Volg Hemingway's en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Hemingway's

Gedempte Kattendiep 23/1
9711 PL
restaurant.hemingways@viavecchia.nl
www.viaromanica.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag16:00 tot 22:00
  • Dinsdag16:00 tot 22:00
  • Woensdag16:00 tot 22:00
  • Donderdag16:00 tot 22:00
  • Vrijdag16:00 tot 03:00
  • Zaterdag16:00 tot 22:00
  • Zondag16:00 tot 22:00