Aanbiedingen van Harbour Café


Harbour Café

Maak kennis met de gezellige sfeer, lekker eten en meer dan 27 speciaalbieren op de tap gemaakt van het Harbour Café Groningen! Deze absolute hotspot staat bekend omdat de plaats bier en lekker eten een hele andere dimensie geeft. Het professionele personeel laat je op een persoonlijke manier thuis voelen en serveert hierbij eten van buitengewone kwaliteit! Je proeft de liefde voor de ingrediënten en het brouwen van bier. Je zal niet naar huis gaan zonder op zijn minst een heerlijk biertje te hebben geproefd! Het unieke concept maakt Harbour Café Groningen dé plek om af te spreken met vrienden, familie en collega’s.

Korting Harbour Café Groningen

Geniet naast heerlijk eten ook nog eens van hoge korting in het Harbour Café Groningen! Bij Het Laatste Tafeltje vind je de laatste tafeltjes van de dag voor een gereduceerd tarief. Of je nu op zoek bent naar een high beer, high wine of culinaire verrassing, deze aanbiedingen komen allemaal bij ons voorbij! Afhankelijk van het aanbod kun je op elk moment van de dag terecht met korting bij Harbour Café Groningen. Reserveer de korting direct online en schuif vanavond nog aan voor korting die hoog kan oplopen. Bekijk de menukaart online om te speuren naar lekkernijen!

Harbour Café Groningen aanbieding

Heb je een leuke Harbour Café Groningen aanbieding gevonden? Reken deze dan direct af en ontvang jouw unieke couponcode digitaal! Laat deze bij binnenkomst geprint of op je smartphone zien aan het personeel en je kunt hierna heerlijk genieten. Deze fijne plek biedt wekelijks leuke aanbiedingen waardoor het de ideale plek is om neer te strijken na een dagje shoppen of om lekker bij te kletsen met vrienden of vriendinnen. De Harbour Café Groningen aanbieding is beperkt geldig waardoor je er snel bij moet zijn, want op is ook echt op! Laat je verrassen door dit prachtige restaurant in de Oosterhaven met een Harbour Café Groningen aanbieding van Het Laatste Tafeltje!
Harbour Café Logo
8,2106 reviews

Bekijk alle reviews (106)

Volg Harbour Café en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Harbour Café

Voor het voormalig Klein Poortje 10
9711RR
info@harbourcafe.nl
www.harbourcafe.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag16:00 tot 23:30
  • Dinsdag16:00 tot 23:30
  • Woensdag16:00 tot 23:30
  • Donderdag16:00 tot 23:30
  • Vrijdag16:00 tot 23:30
  • Zaterdag16:00 tot 23:30
  • Zondag16:00 tot 23:30