Aanbiedingen van Gusto Bar & Kitchen


Gusto Bar & Kitchen

Gusto is een restaurant & wijnbar gelegen aan het gezellige Poeleplein in Groningen. Het interieur is een hippe mix van kleurrijke muurschilderingen, stoere leren rondsits en industriƫle invloeden. Met een gezellig terras is het hier het hele jaar door heerlijk vertoeven.

Wijnen, lunch en diner

Gusto is gespecialiseerd in mooie wijnen, champagnes, cocktails en diverse speciaalbieren en serveert daar smaakvolle bites en borrelplanken bij die zorgen voor een optimale drank- & spijsbeleving. Daarnaast wordt een bescheiden menukaart gevoerd met bijzonder smakelijke gerechten voor zowel lunch als diner. Vanaf april 2018 zijn de deuren open gegaan en sindsdien kan iedereen hier genieten.

Dineren of lunchen in Groningen

Via Het Laatste Tafeltje lunch of dineer je altijd met korting. Nu ook bij Gusto Bar & Kitchen aan de poelestraat 31 in het centrum van Groningen! Op het terras of in het mooi aangeklede restaurant geniet je van een lekkere lunch of een 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart. Wie bekend is met Gusto weet dat je hier altijd kwaliteit kan verwachten. Voor wie het nog niet kent, is dit de perfecte gelegenheid om het eens te proberen!

Recensies Gusto Bar & Kitchen Groningen

"Nieuwe tent, met een prettige lounge sfeer. Mooie inrichting en goede wijnkaart en hapjes. Aan te bevelen!"

"Mooie stijlvolle inrichting. Chique. Gezelligheid. Leuk personeel. Ziet er ook goed uit."

"Vanavond alvast een voorproefje gehad van de menukaart. Een proeverij van verrassend lekkere gerechten, incl. leuke bediening. We komen zeker nog eens terug!"
Gusto Bar & Kitchen Logo
9,331 reviews

Bekijk alle reviews (31)

Volg Gusto Bar & Kitchen en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Gusto Bar & Kitchen

Poelestraat 31
9711 PH
info@bargusto.nl
www.bargusto.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag14:00 tot 23:59
  • Dinsdag14:00 tot 23:59
  • Woensdag11:00 tot 23:59
  • Donderdag11:00 tot 23:59
  • Vrijdag11:00 tot 23:59
  • Zaterdag11:00 tot 23:59
  • Zondag11:00 tot 23:59