Aanbiedingen van Grieks Specialiteiten Restaurant Olympia


Grieks Specialiteiten Restaurant Olympia

Het is inmiddels een begrip in Groningen stad: Grieks restaurant Olympia is al ruim 30 jaar gevestigd in de Zwanestraat. De Griekse gastvrijheid en de gezellige sfeer zorgen voor een uitstekende ambiance om een leuke avond te beleven. Hierbij staat lekker eten natuurlijk voorop. Het restaurant is vernoemd naar de Griekse stad waar de klassieke Olympische spelen voor het eerst werden gehouden. Bij Grieks restaurant Olympia is het bereiden van lekker eten tot topsport verheven!

Grieks Restaurant Olympia Groningen

Ben je benieuwd wat Grieks restaurant Olympia in Groningen te bieden heeft? Via Het Laatste Tafeltje kun je dit extra voordelig ontdekken. Regelmatig vind je bij ons scherpe deals, zoals een kleine 40% korting op een uitgebreid Grieks driegangen keuzemenu. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur geopend. Je hebt ruime keuze van de uitgebreide menukaart. Denk aan authentiek Griekse vlees-, vis- en grillgerechten. Ook vegetariërs hebben bij Grieks Restaurant Olympia Groningen voldoende opties.

Grieks specialiteiten restaurant Olympia

Voor de lekkerste feta, tzatziki en giros ga je naar Grieks specialiteiten restaurant Olympia. Zorg dat je een aanbieding van Het Laatste Tafeltje op zak hebt voordat je aanschuift. Hiermee kun je al gauw tientallen euro’s besparen! Houd hiervoor de website en mobiele app in de gaten. Benieuwd wat andere gasten van het restaurant vinden? Lees hieronder de recensies: Grieks specialiteiten restaurant Olympia wordt gemiddeld met een ruime 8,5 tot 9 beoordeeld!

Alle aanbiedingen in Groningen

Olympia-Groningen
Grieks Specialiteiten Restaurant Olympia Logo
8,9103 reviews

Bekijk alle reviews (103)

Volg Grieks Specialiteiten Restaurant Olympia en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Grieks Specialiteiten Restaurant Olympia

Zwanestraat 12
9712 CM
kounatidis.olympia@gmail.com
www.olympia-groningen.nl


Openingstijden keuken

  • Woensdag17:00 tot 23:00
  • Donderdag17:00 tot 23:00
  • Vrijdag17:00 tot 23:00
  • Zaterdag17:00 tot 23:00
  • Zondag17:00 tot 23:00