Aanbiedingen van Grand Café de Bastille


Grand Café de Bastille

De Bastille in Groningen is een ontzettend veelzijdig eetcafé in Groningen. Aan het opbloeiende Damsterplein kun je op ieder moment van de dag terecht voor heerlijk eten en drinken. Het terras ligt op het zuiden waardoor je er in de zomer urenlang van de zon geniet. Met een goede kop koffie kun je in alle rust aan het werk op je laptop. Daarnaast biedt De Bastille Groningen de lekkerste soepen, broodjes en salades voor een stevige lunch. Reserveer snel via Het Laatste Tafeltje en profiteer van hoge korting! Wees er wel snel bij, want de aanbieding gaat hard!

Grand Cafe De Bastille Groningen

’s Avonds kun je sfeervol dineren bij Grand Café De Bastille Groningen. De menukaart is uitgebreid en wordt regelmatig aangepast. Enkele uiteenlopende voorbeelden zijn een kaasfondue van Groninger kazen, saté van de haas en auberginekroketten. De ‘plat du jour’ biedt wisselende gerechten voor een mooie prijs. Via Het Laatste Tafeltje bespaar je nog een extra op je maaltijd bij Grand Cafe De Bastille in Groningen!

Bastille Groningen aanbieding

Zeker met een aanbieding van Het Laatste Tafeltje bij De Bastille Groningen, heb je alle reden om het restaurant eens te bezoeken. De eigenaar en zijn personeel hebben jarenlange horeca-ervaring en weten wat lekker eten is. Het hechte team doet er alles aan om jou thuis te laten voelen in hun eetcafé! Het Damsterplein ligt op loopafstand van de binnenstad. Begin je avond in Groningen goed door bij De Bastille Groningen te eten met een aanbieding van Het Laatste Tafeltje!

Alle acties in Groningen

bastille_overig


Artikelen over Grand Café de Bastille

Uitgelicht: De Bastille: de zonnigste plek van Groningen

Grand Café de Bastille Logo
8,681 reviews

Bekijk alle reviews (81)

Volg Grand Café de Bastille en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Grand Café de Bastille

Damsterplein 2
9711 SX
info@grandcafedebastille.nl
www.grandcafedebastille.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag11:00 tot 23:00
  • Dinsdag11:00 tot 23:00
  • Woensdag11:00 tot 23:00
  • Donderdag11:00 tot 23:00
  • Vrijdag11:00 tot 23:00
  • Zaterdag11:00 tot 23:00
  • Zondag11:00 tot 23:00