Aanbiedingen van Fletcher Hotels Nederland


Fletcher Hotels Nederland

De hotels van Fletcher zijn zeer gerenommeerd. Ze worden dan ook niet voor niets al sinds 2011 ieder jaar opnieuw verkozen tot de beste hotelketen. Wat veel mensen misschien niet weten: ook hun restaurants mogen er zijn! Via Het Laatste Tafeltje kun je bij Fletcher Hotels door het hele land terecht om tegen een extra lage prijs op hoog niveau te dineren. Met ruim 100 unieke hotels zit er altijd wel een hotel bij jou in de buurt.

Uiteten bij Fletcher Hotels

Bij de verschillende restaurants van Fletcher Hotels is uiteten nooit hetzelfde. Ieder restaurant is namelijk uniek, zowel qua keuken als aankleding. Zo heeft het Fletcher hotel in de provincie Groningen een sfeervol restaurant met seizoensgebonden gerechten en een gezellige bar. Bij welk restaurant van Fletcher Hotels je ook uiteten gaat, er wordt altijd kwaliteit geserveerd. Kies zelf voor het restaurant dat jou het meeste aanspreekt of het dichtst bij is.

Korting bij Fletcher Hotels

Met een aanbieding van Het Laatste Tafeltje scoor je flinke korting bij Fletcher Hotels. Op onze website vind je regelmatig deals voor Fletcher Hotels. Dus houd deze in de gaten of check onze mobiele app. Onze aanbiedingen zijn voor de gehele keten geldig. Je kunt bij bijna alle Fletcher hotels terecht met korting!


Artikelen over Fletcher Hotels Nederland

Tips: 5 x Bijzonder overnachten met Fletcher aanbieding

Fletcher Hotels Nederland Logo
7,16 reviews

Bekijk alle reviews (6)

Volg Fletcher Hotels Nederland en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Fletcher Hotels Nederland

info@hetlaatstetafeltje.nl
www.fletcher.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag16:00 tot 22:00
  • Dinsdag16:00 tot 22:00
  • Woensdag16:00 tot 22:00
  • Donderdag16:00 tot 22:00
  • Vrijdag16:00 tot 22:00
  • Zaterdag16:00 tot 22:00
  • Zondag16:00 tot 22:00