Aanbiedingen van Elvis Dinercafé


Elvis Dinercafé

Voor de echte rock 'n roll én lekker eten liefhebber is er Elvis Diner Café in Lauwerzijl, Groningen! Echte Amerikaanse gerechten vind je hier op de kaart, denk aan burgers, gegrild vlees en vis en heerlijk pancakes of hotdogs. Op het terras kun je lekker onderuit hangen op de loungebanken, met prachtig uitzicht over de haven van camping Waterwolf. Naast dineren kun je bij Elvis Diner Café ook heerlijk lunchen onder het genot van live muziek!

Uit eten in Lauwerszijl met Het Laatste Tafeltje

Met Het Laatste Tafeltje kun je lekker uit eten gaan in Lauwerszijl! Je krijgt bij Elvis Diner Café namelijk korting op een heerlijk 3-gangendiner. Je betaalt in plaats van €37,40 slechts €17,50 voor dit uitgebreide diner! Woon jij dus in Lauwerszijl of ben je er in de buurt en heb je zin om uit eten te gaan? Koop hier dan snel je voucher, ga naar Elvis Diner Café en geniet van de kwaliteit van het eten dat de chef voor je klaarmaakt!

Korting bij Elvis Diner Café

Ook bij Elvis Diner Café in Lauwerszijl kun je met Het Laatste Tafeltje genieten van korting op een heerlijk 3-gangendiner. Met maar liefst 53% korting kun je vanavond uit eten met vrije keuze van de kaart! Deze aanbieding is exclusief beschikbaar via Het Laatste Tafeltje. Laat deze kans dus niet liggen en ga snel naar Elvis Diner Café in Lauwerszijl in het noorden van de provincie Groningen.
Elvis Dinercafé Logo
8,229 reviews

Bekijk alle reviews (29)

Volg Elvis Dinercafé en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Elvis Dinercafé

Teenstraweg 4
9885TA


Openingstijden keuken

  • Maandag17:00 tot 21:00
  • Donderdag17:00 tot 21:00
  • Vrijdag17:00 tot 21:00
  • Zaterdag17:00 tot 21:00
  • Zondag17:00 tot 21:00