Aanbiedingen van El Txoko


El Txoko

Waan je direct in de Spaanse sferen met de typische kleine hapjes en de idyllische setting zodra je El Txoko binnenstapt! Dit restaurant wordt niet voor niets klein Spanje genoemd: het hele restaurant ademt tapas en alles wat daarbij hoort. Daarom is het de ideale setting voor een culinaire Spaanse avond uit! Neem plaats aan de tafeltjes of ga staand eten en drinken aan de bar, zoals de echte Spanjaarden dat doen. Omgeven door rumoer van mensen die het naar hun zin hebben, ben jij verzekerd van echte Spaanse gezelligheid bij El Txoko!El Txoko Groningen

Bij Het Laatste Tafeltje vind je regelmatig dagaanbiedingen bij El Txoko Groningen. Zo vind je kortingen op het gehele assortiment. Deze kortingen kunnen wel oplopen tot maar liefst 70%. Soms krijg je ook acties waarbij twee voor de prijs van één eten. Zo is tapas eten niet alleen leuk maar ook nog eens heel erg goedkoop! Wil je graag weten wat El Txoko Groningen jou precies te bieden heeft? Bekijk dan de menukaart online of lees de recensies van gasten die jou voorgingen. Bekijk direct of er vandaag een aanbieding loopt bij El Txoko Groningen en reserveer deze gemakkelijk en snel online! Na betaling ontvang je direct een digitale couponcode waarmee jij vanavond nog aan kunt schuiven in de gezelligste tapasbar van Groningen!

El Txoko tapas

Je vindt bij El Txoko niet alleen tapas, maar ook Spanje in de meest traditionele zin van het woord: van tegeltableaus tot hele hammen boven de bar. Ook het interieur van de El Txoko tapasbar vertoont grote gelijkenissen met een Baskische pintxos-bar van begin vorige eeuw. Is het mooi weer? Waan je dan in Barcelona door plaats te nemen op de fraaie binnenplaats waar je zomers heerlijk kunt vertoeven. Je kunt hier niet alleen terecht voor een culinaire avond, maar ook voor een heerlijke luxe Spaanse lunch! Bekijk direct online of er vandaag nog een El Txoko aanbieding beschikbaar is.

El Txoko Logo
8,1237 reviews

Bekijk alle reviews (237)

Volg El Txoko en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


El Txoko

Oude Kijk in 't Jatstraat 53
9712 EC
info@eltxoko.nl
www.eltxoko.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag17:00 tot 22:00
  • Dinsdag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag17:00 tot 22:00
  • Zondag17:00 tot 22:00