Aanbiedingen van El Santo


El Santo

El Santo betekent 'de heilige'. Een beroemde worstelaar en filmheld uit Mexico kreeg deze bijnaam en groeide uit tot een van de populairste iconen in de twintigste eeuw in Mexico. Tegenwoordig wordt Santo in Mexico gezien als een macho man die zich mannelijk gedraagt maar wel lief en trouw is. Deze Mexicaanse cultheld is in Groningen terug gekeerd in de gedaante van het Mexicaanse restaurant aan de Oosterstraat nummer 30: El Santo *para tacos superidres*.

Korting bij El Santo in Groningen

Bij El Santo in Groningen vind je de allerlekkerste én authentieke taco's, nacho's, quesadilla's en tostadas. Ze worden 100% organisch gemaakt volgens een oud proces: ze koken de mais met limoen en daarna wordt het met steen gemalen en gebakken op de tortilladora. Geen gekke toevoegingen dus. Op de kaart van El Santo vind je gerechten zoals een zachte taco met crispy chicken en quesadillas met gemarineerde varkensschouder. Via Het Laatste Tafeltje maak je kennis met El Santo voor een zacht prijsje. Bekijk de aanbiedingen van El Santo.

Mexicaans eten in Groningen

Op zoek naar een Mexicaans restaurant in Groningen? Als je kiest voor El Santo in de Oosterstraat word je zeker niet teleurgesteld. Alles wat hier door de kundige chefs wordt bereid is authentiek, vers en organisch. Daarnaast is er genoeg keuze uit cocktails. Het gezellige interieur en de vriendelijke bediening zorgen voor een fijne avond!

Recensies El Santo groningen

"Heerlijk gegeten! Super kwaliteit. Verse producten. I love it! Het ziet er daarnaast ook nog eens gezellig uit, super vriendelijke personeel en ze zijn snel."

"Super dat er in groningen eindelijk echt goed mexicaans te eten is. Heerlijke taco's, smaakvol, super nacho's."
El Santo Logo
7,616 reviews

Bekijk alle reviews (16)

Volg El Santo en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


El Santo

Oosterstraat 30
9711 NV
info@elsanto.nl
www.elsanto.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 23:59
  • Vrijdag17:00 tot 23:59
  • Zaterdag17:00 tot 23:59
  • Zondag17:00 tot 22:00