Aanbiedingen van Eetcafé Het Leven


Eetcafé Het Leven

Eetcafé Het Leven voelt als thuiskomen. Het is al bijna 30 jaar een begrip in Leeuwarden, als het gaat om eten en gezelligheid. Eetcafé Het Leven onderscheidt zich door de gezellige, ongedwongen sfeer, die mede bepaald wordt door de vlotte en informele bediening. In de keuken staat een sterk team dat elke avond de heerlijkste gerechten voor je klaar maakt.

Kwaliteit Eetcafé Het Leven

Het in Leeuwarden gelegen Eetcafé Het Leven is sinds mei 2017 in handen van eigenaar René van Dijk. Samen met zijn levendige (hoe kan het ook anders) team zorgen zij iedere avond voor heerlijke gerechten en een geweldige sfeer in het restaurant. Het team kent zijn klassiekers en is goed op de hoogte van de smaken en goede combinaties. Ze kunnen je uitgebreid informeren over de over de aanraders. Verder zijn ze altijd in voor een vlot praatje. Ook voor groepen is ruimte in Eetcafé Het Leven!

Bereikbaarheid Eetcafé Het Leven Leeuwarden

Het Leven ligt in de gezellige binnenstad van Leeuwarden en is zeer goed bereikbaar met auto en het openbaar vervoer, slechts 2 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte en 10 minuten vanaf het station. Verder zijn er diverse parkeergarages in de omgeving en kun je eventueel voor de deur parkeren, let wel op de parkeermeter die je dan moet aanvullen! Met de fiets of te voet zijn ze natuurlijk ook goed te bereiken!

Het Laatste Tafeltje Leeuwarden

Ook in Leeuwarden wordt Het Laatste Tafeltje steeds populairder. Zo kun je al bij verschillende restaurants heerlijk uiteten gaan in Leeuwarden. Ook bij Eetcafé Het Leven kun je genieten van een heerlijke chef's table! Laat je dus vanavond nog verrassen en koop snel je voucher via deze aanbiedingspagina. Wacht niet te lang want er zijn maar een beperkt aantal vouchers beschikbaar!

Eetcafé Het Leven Logo
6,86 reviews

Bekijk alle reviews (6)

Volg Eetcafé Het Leven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Eetcafé Het Leven

Druifstreek 57-59
8911 LH
info@eetcafehetleven.nl
www.eetcafehetleven.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag17:00 tot 22:00
  • Dinsdag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag17:00 tot 22:00
  • Zondag17:00 tot 22:00