Aanbiedingen van Eetcafé de Stadstuin Hereweg


Eetcafé de Stadstuin Hereweg

Eetcafé de Stadstuin staat voor persoonlijke benadering, een huiselijke en ongedwongen sfeer, gastvrijheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De Stadstuin is een gezellig eetcafé met kwalitatief maar betaalbaar eten. De menukaart wisselt met de seizoenen mee en ze bieden je dagelijks wisselende, goedkope, maar kwalitatief uitstekende gerechten. De kaart kan worden omschreven als modern, gangbaar, uitgebreid en voor elk wat wils.

Korting Eetcafé de Stadstuin Hereweg

Naast Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen staat nu ook Eetcafé de Stadstuin Hereweg op Het Laatste Tafeltje. Je kunt genieten van een mooie korting op een uitgebreid 3-gangendiner aan de Hereweg! Met de jarenlange ervaring van de Eetcafé de Stadstuin is kwaliteit bij iedere maaltijd gegarandeerd. Wil jij ook eens lekker in de binnentuin aan de Hereweg zitten? Koop dan snel je voucher en geniet via Het Laatste Tafeltje van deze ervaring met korting!

Uit eten met korting in Groningen

In Groningen heb je een ruim aanbod van mooie restaurants met heerlijke gerechten en diners. Via Het Laatste Tafeltje kun je hier genieten van mooie aanbiedingen en hoge korting. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een mooie korting bij Eetcafé de Stadstuin Hereweg in Groningen! Je krijgt hier een heerlijk 3-gangendiner met 34% korting! Dus als jij vanavond uit eten wil gaan in Groningen en hierbij ook nog wil genieten van korting. Ga dan naar Eetcafé de Stadstuin aan de Hereweg!

Eetcafé de stadstuin Hereweg Groningen
Eetcafé de Stadstuin Hereweg Logo
9,174 reviews

Bekijk alle reviews (74)

Volg Eetcafé de Stadstuin Hereweg en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Eetcafé de Stadstuin Hereweg

Hereweg 42
9725AE
reserveringen@eetcafedestadstuin.nl
www.eetcafedestadstuin.nl/


Openingstijden keuken

  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag17:00 tot 22:00
  • Zondag17:00 tot 22:00