Aanbiedingen van Eetcafé de Opera


Eetcafé de Opera

Het centrum van de stad Groningen, met haar vele studenten, staat in het hele land bekend om het bruisende uitgaansleven. Tussen alle hectiek van kroegen, clubs en feestende studenten, vind je toch een beetje rust bij Eetcafé de Opera. Gelegen aan de Poelestraat, een van de bekendste uitgaansstraten van Groningen, kun je heerlijk Mediterraans dineren. In alle rust, maar toch midden in het feestgedruis, kun je hier genieten van een hapje en een drankje. Nuttig dat drankje in de zomer lekker op het terras of in de tuin! Wist je dat via Het Laatste Tafeltje korting krijgt op je diner? Reserveer snel je aanbieding voor Eetcafé de Opera via onze app of website!

Eetcafe de opera Groningen

Bij eetcafe de Opera in Groningen waan je je even helemaal in de Méditerranée. De kaart is zeer gevarieerd en uitgebreid, waardoor er voor ieder wel wat wils is. Naast de “zuidelijke” gerechten, kun je er ook terecht voor spareribs en zelfs kaasfondue. Wil je het graag een keer uitproberen? Zorg er dan wel voor dat je gebruik maakt van de korting die Het Laatste Tafeltje je kan bieden. Reserveer je tafel op onze website of mobiele app en profiteer van de laagste prijs. Twijfel niet te lang en claim de aanbieding voor eetcafé de Opera Groningen voor het uitverkocht is!

Eetcafe de Opera aanbieding

Na een dag winkelen of lekker sightseeën is er niets fijner dan uit eten gaan bij een goed restaurant. Als je dan ook nog eens korting krijgt is dan natuurlijk helemaal mooi meegenomen! Het Laatste Tafeltje heeft elke dag een nieuwe aanbieding voor eetcafé de Opera in de Poelestraat. Gebruik maken van deze actie is heel eenvoudig. Selecteer de aanbieding en reken af via internetbankieren. Je krijgt dan een couponcode toegestuurd via de mail. Deze neem je mee naar het restaurant en laat je zien. Daarna ben je klaar om heerlijk te genieten van de vele topgerechten op de kaart. Ben je op zoek naar een aanbieding voor eetcafé de Opera? Reserveer dan snel via Het Laatste Tafeltje, want op is op!

Meer aanbiedingen in Groningen

De_Opera_Voorkant
Eetcafé de Opera Logo
7,725 reviews

Bekijk alle reviews (25)

Volg Eetcafé de Opera en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Eetcafé de Opera

Poelestraat 17
9712PG
www.eetcafedeopera.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag17:00 tot 02:00
  • Woensdag17:00 tot 02:00
  • Donderdag17:00 tot 02:00
  • Vrijdag17:00 tot 02:00
  • Zaterdag17:00 tot 02:00