Aanbiedingen van E'Barrage


E'Barrage

Patron en Chefkok Patrick van der Kroft opende samen met Tamara Houweling in 2010 Restaurant van der Kroft in Hoorn. Voor deze stap werkte ze samen in o.a Brasserie van Bearle die bekroond werd met een Bib Gourmand die Patrick eveneens behaalde in Hoorn. Patrick’s C.V bestaat uit een tal van klassieke restaurants. Aujourd,hui , Le Garage en Brasserie van Bearle zijn toonbeelden van de klassieke keuken die hij aan zijn C.V heeft mogen toevoegen. Tamara, die eveneens klassiek geschoold is, werkte o.a bij Posthoorn Monnickendam en Apicius Bakkum. Na bijna tien jaar Restaurant van der Kroft met hun team een nieuwe uitdaging. Dit omdat een unieke kans zich voor deed om op een sfeervolle locatie in Edam terug naar hun basis, de klassieke keuken, te gaan. Op beide locaties geven ze leiding aan hun team die voor je klaar staat voor een culinaire belevenis.

Menukaart E'Barrage in Edam

Restaurant E’Barrage heeft een klassieke Franse keuken. De a la carte kaart wordt doorlopend vernieuwd. Naast deze kaart serveren ze een drie of vier gangenmenu van de chef. Ook vegetarische gerechten zijn geen probleem voor de keuken. Via Het Laatste Tafeltje kun je nu een deel van de menukaart proberen met een hele scherpe deal. Je krijgt namelijk 4 gangen van de chef met maar liefst 50% korting!

Restaurant Edam

Vandaag uit eten? Dat kan in Edam bij Restaurant E'Barrage! Met Het Laatste Tafeltje eet je hier het beste van de keuken en dat uiteraard met korting. Ga samen met familie, vriend(in) of collega weer eens heerlijk culinair genieten! Kijk snel of er vandaag nog tafeltjes beschikbaar zijn en koop je voucher(s)!
E'Barrage Logo
101 reviews

Bekijk alle reviews (1)

Volg E'Barrage en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


E'Barrage

Damplein 7
1135 BK
info@ebarrage.nl
www.ebarrage.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag12:00 tot 22:00
  • Woensdag12:00 tot 22:00
  • Donderdag12:00 tot 22:00
  • Vrijdag12:00 tot 22:00
  • Zaterdag12:00 tot 22:00
  • Zondag12:00 tot 22:00