Aanbiedingen van Dock 19 Steaks & More


Dock 19 Steaks & More

In een voormalige loods in de haven van Almelo, is Dock 19 Steaks & More gevestigd. Een unieke locatie die wordt gebruikt door een uniek restaurant. Er is een moderne uitstraling, welke wordt gecombineerd met een ongedwongen en informele sfeer. Niet geheel verrassend is Dock 19 gespecialiseerd in écht vlees. Een goede biefstuk, zalmmoot of een flinke black angus burger worden hier met veel vakmanschap bereid. Natuurlijk ben je als vegetariër ook van harte welkom om een van de smaakvolle groentegerechten te proeven. Voor ieder is er wel wat wils bij Dock 19 in Almelo. Als je nu reserveert via Het Laatste Tafeltje, zit je vanavond nog met korting te genieten van heerlijke grillgerechten.

Restaurant Dock 19

Bij Restaurant Dock 19 in Almelo worden alle hoofdgerechten bereid op een zogeheten Josper houtskoolgrill. Deze combinatie van oven en grill kan tot wel 400 graden Celsius opgestookt worden. Door deze extreme hitte wordt vlees en vis meteen dichtgeschroeid zodat het zijn oorspronkelijke sappen behoudt. Dit resulteert in mals, sappig en smaakvol vlees. Vergeet niet om na het eten een van de heerlijke cocktails te bestellen. Na al dat lekkers ga je gegarandeerd rozig en voldaan naar huis. Als je gebruikmaakt van de dinerdeal van Het Laatste Tafeltje, kun je voordelig uit eten bij restaurant Dock 19. Je krijgt tot wel 30 procent korting op je 3-gangendiner voor 2 personen.

Dock 19 Almelo aanbieding

Als je reserveert via Het Laatste Tafeltje, hoeft echt lekker eten niet duur te zijn. De aanbieding voor Dock 19 in Almelo is hier het bewijs van. Claim de actie via onze website of app, voordat deze uitverkocht is. Daarna reken je heel eenvoudig af via iDeal, creditcard of PayPal. Je krijgt vervolgens een couponcode die je uitgeprint of via het scherm van je smartphone laat zien. Vervolgens kun je aan tafel gaan zitten en je laten verwennen door alle heerlijkheden die je worden voorgeschoteld. Is de aanbieding van Dock 19 in Almelo al uitverkocht? Zorg dan dat je je e-mailadres bij ons achterlaat. We sturen je dan automatisch een bericht als de aanbieding weer beschikbaar is.

Alle dinerdeals in Overijssel

interieur

Dock 19 Steaks & More Logo
9,270 reviews

Bekijk alle reviews (70)

Volg Dock 19 Steaks & More en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Dock 19 Steaks & More

Haven Noordzijde 19
7607 ES
info@theaterhotel.nl
http://www.dock-19.nl/


Openingstijden keuken

  • Dinsdag16:00 tot 23:30
  • Woensdag16:00 tot 23:30
  • Donderdag16:00 tot 23:30
  • Vrijdag16:00 tot 23:30
  • Zaterdag16:00 tot 23:30
  • Zondag16:00 tot 23:30