Aanbiedingen van Dinercafé Plezant


Dinercafé Plezant

Gezellig een avondje uit? Dan is Dinercafé Plezant in de Korrewegwijk een goede keuze! Zonder de enorme drukte van de binnenstad, met een heerlijk ruim terras en uitzicht op een gezellig parkje, kortom een fantastische plek om lekker te eten en te drinken. Ook voor kinderen biedt Plezant een lekker etentje. Zijn zij uitgesmikkeld? Dan kunnen de kinderen zich verder vermaken in de speeltuin te midden van het plein. Iedereen is welkom bij Plezant. Of je nu in je chillbroek wilt eten of in een feestelijke outfit, neem plaats en geniet. De vriendelijke bediening zal er alles aan doen om je direct thuis te laten voelen. Hun motto is: Jouw thuis, buitenshuis!

Uit eten bij Plezant Groningen

Plezant heeft een compacte huisgeprinte menukaart die bijna dagelijks een beetje verandert omdat er echt vers en vernieuwend gekookt wordt. Je kunt genieten van enkel een hoofdgerecht tot meerdere gangen van de chef. Voor de gasten van Het Laatste Tafeltje zijn er diverse menu-opties beschikbaar! Welke kies jij? Bekijk hier alle aanbiedingen van Dinercafé Plezant in Groningen.

Uit eten in Groningen

Wil je lekker uit eten in Groningen? Neem dan altijd eerst even een kijkje op Het Laatste Tafeltje. Het Laatste Tafeltje zorgt ervoor dat je voor een fijn prijsje heerlijk kunt eten in Groningen. Bekijk het aanbod en ontdek dat ene restaurantje waar je nog nooit geweest bent, maar waar je zeker eens gegeten moet hebben. De eerlijke reviews op Het Laatste Tafeltje geven je een goed beeld van wat je voorgangers van het restaurant vonden. Op die manier kun je een goede keuze maken. Bekijk de deals van je favoriete restaurant in Groningen!

Dinercafé Plezant Logo
9,39 reviews

Bekijk alle reviews (9)

Volg Dinercafé Plezant en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Dinercafé Plezant

Diephuisstraat 6
9714 GW
info@plezantgroningen.nl
www.plezantgroningen.nl


Openingstijden keuken

  • Woensdag17:00 tot 21:00
  • Donderdag17:00 tot 21:00
  • Vrijdag17:00 tot 21:00
  • Zaterdag17:00 tot 21:00
  • Zondag17:00 tot 21:00