Aanbiedingen van Dinercafé Diep


Dinercafé Diep

Dinercafé Diep vind je aan het Schuitendiep op nummer 44. Met de Groningse gracht als uitzicht kun je hier erg gezellig dineren. Het prachtige pand uit de 17de eeuw diende ooit als een onderkomen voor monniken. Nu fungeert het als sfeervolle dinerlocatie. De chefkok bereidt hier gerechten met wereldse invloeden en er wordt veel gebruik gemaakt van streek producten. De gastvrije bediening maakt je avond compleet!

Korting bij Dinercafé Diep

Wil je Dinercafé Diep zelf ontdekken? Maak dan nu gebruik van de korting die je krijgt via Het Laatste Tafeltje. Je krijgt een heerlijk 3-gangendiner met maar liefst 35% korting. Je hebt keuze uit diverse gerechten die met liefde worden bereid door de chefkok. Koop snel je voucher via Het Laatste Tafeltje en geniet van een heerlijk diner met goede korting bij Dinercafé Diep!

Recensies Dinercafé Diep

Benieuwd wat andere mensen vinden van Dinercafé Diep? We hebben een aantal recensies van Diep voor je op een rijtje gezet:

"Leuke bediening. Lekkere gerechten. Top!"

"Alle gerechten waren met zorg bereid en vers. Ook de bediening was top en heel opmerkzaam. Al met al een plek waar wij zeker terug gaan komen."

"Heerlijke avond gehad in Diep. Lekker gegeten, leuke spontane bediening. Een echte aanrader!"

Met korting uit eten Groningen

Het Laatste Tafeltje biedt je goede korting aan op uit eten in Groningen. Er zijn veel restaurants aangesloten die via Het Laatste Tafeltje hun 'laatste tafeltjes' met een korting aanbieden. Denk aan een 3-gangendiner met 30% korting of een lunch met 40% korting. Bekijk hier alle aanbiedingen in Groningen.

8,523 reviews

Bekijk alle reviews (23)

Volg Dinercafé Diep en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Dinercafé Diep

Schuitendiep 44
9711 RD
info@dinercafediep.nl
www.dinercafediep.nl


Openingstijden keuken

  • Maandagvanaf 17:00
  • Dinsdagvanaf 17:00
  • Woensdagvanaf 17:00
  • Donderdagvanaf 17:00
  • Vrijdagvanaf 17:00
  • Zaterdagvanaf 17:00
  • Zondagvanaf 17:00