Aanbiedingen van Diner Café MauritsHuis


Diner Café MauritsHuis

Diner Café Mauritshuis Leeuwarden vind je aan de gezellig Voorstreek in het midden van het centrum. De chefkok bereidt elke dag de allerlekkerste én verse gerechten voor een zacht prijsje. Het restaurant is zeer sfeervol ingericht met een luxueus en speciaal tintje. de 'koninklijke' en wereldse gerechten zijn niet duurder dan tien euro bovendien is er een breed scale aan prachtige wijnen en heerlijke cocktails. Het team van Mauritshuis adviseert je dan ook graag over een bijpassend drankje bij het gekozen gerecht. Het hele team heet je van harte welkom voor een gezellig en culinaire ervaring!

Diner Café Mauritshuis menu

Het menu van Stadsbar MauritsHuis wisselt voortdurend. Op die manier worden gasten elke keer verrast met nieuwe gerechten. De gerechten zijn seizoensgebonden, vers en voor een eerlijke prijs.

Korting Diner Café Mauritshuis Leeuwarden

Wil je vanavond nog uit eten bij Diner Café MauritsHuis in Leeuwarden met korting? Reserveer de aanbieding via onze website of app en je zit vanavond nog te smullen van de heerlijke gerechten. Reserveren is heel eenvoudig. Je selecteert je aanbieding en betaalt online. Daarna ontvang je een couponcode, die je uitgeprint of op het scherm van je smartphone laat zien bij het restaurant. Nu ben je helemaal klaar om te ontspannen en te genieten van een fantastisch diner. Claim nu nog de aanbieding en dineer vanavond bij Diner Café Mauritshuis in Leeuwarden met korting!

Pand restaurant Mauritshuis Leeuwarden

Diner Café MauritsHuis Logo
8,414 reviews

Bekijk alle reviews (14)

Volg Diner Café MauritsHuis en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Diner Café MauritsHuis

Voorstreek 12
8911 JN
info@maurits-huis.nl
www.maurits-huis.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag16:00 tot 01:00
  • Dinsdag16:00 tot 01:00
  • Woensdag16:00 tot 01:00
  • Donderdag16:00 tot 01:00
  • Vrijdag16:00 tot 01:00
  • Zaterdag16:00 tot 01:00
  • Zondag16:00 tot 01:00