Aanbiedingen van Digibites


Digibites





Misschien heb je al eens gehoord van all you can eat restaurant Digibites in Groningen? Sinds 2020 zit er een nieuwe eigenaar op, namelijk de eigenaar van het succesvolle en alom gewaardeerde Yume Deventer. Dat belooft wat! In dit fushion restaurant proef je smaken van over de hele wereld terwijl je je ogen uitkijkt.

Korting Digibites Groningen

Bij Digibites vind je gerechten van over de hele wereld. Denk aan de volgende keukens: Thais, Japans, Mexicaans, Hollands en Chinees. Per ronde mag je drie gerechten bestellen via de tablet. Digibites zelf ontdekken? Dat kan nu met een korting via Het Laatste Tafeltje. Koop je vouchers via Het Laatste Tafeltje en maak last minute of op een latere datum gebruik van de aanbieding.

Een smakelijke avond wordt het zeker. Er wordt namelijk uitsluitend gewerkt met de beste seizoensproducten. De menukaart wisselt geregeld maar er staan altijd minimaal 100 gerechten op! Neem hier alvast een kijkje op de menukaart van Digibites. Naast kwaliteitsgerechten serveert Digibites heerlijke cocktails en hebben ze een lekkere wijnkaart.

Sushi trein bij Digibites Groningen

Digibites is het eerste restaurant in Nederland met een sushiband. De trein op deze band brengt automatisch de sushi gerechten naar jouw tafel. Hoe gaaf is dat? Je waant je echt even in Japan, waar dit fenomeen heel normaal is. Het enige dat jij hoeft te doen is bestellen en wachten tot het treintje naar je toe komt. Zorg wel dat je ook ruimte overhoudt voor het uitgebreide toetjesbuffet van Digibites!

Digibites Logo
9,2110 reviews

Bekijk alle reviews (110)

Volg Digibites en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Digibites

Gedempte Kattendiep 122
9711 PV
Info@restaurantdigibites.nl
www.restaurantdigibites.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag16:30 tot 22:30
  • Dinsdag16:30 tot 22:30
  • Woensdag16:30 tot 22:30
  • Donderdag16:30 tot 22:30
  • Vrijdag16:30 tot 22:30
  • Zaterdag16:30 tot 22:30
  • Zondag16:30 tot 22:30