Aanbiedingen van Denderz


Denderz

Nergens anders in de stad vind je zo’n uniek café als Denderz Groningen. De plek kan omschreven worden als een ‘family cafe & kids concept store’. Het is een café waar je met je kinderen terecht kunt; ideaal voor ouders die toch gezellig buiten de deur willen eten. De zaak is sfeervol, maar vooral kindvriendelijk ingericht. Denderz Groningen is een ontmoetingsplek voor jonge gezinnen waar je bovendien kunt shoppen voor je kleine.

Kindvriendelijk cafe Denderz Groningen

Ben je benieuwd hoe kindvriendelijk café Denderz Groningen is? Bij binnenkomst zal de ruime opzet je direct opvallen. Hierdoor is er genoeg plek voor kinderwagens en kunnen de kleintjes vrij rondlopen. Er is volop vermaak te vinden in de speelhoek. Terwijl je kind een fijne tijd heeft, geniet jij van de lekkerste koffie van de barista, een gebakje of een goede borrel. Zoals het hoort in een kindvriendelijk café heeft het personeel van Denderz Groningen oog voor kinderen.

Denderz Groningen lunch

In het family cafe van Denderz Groningen kun je terecht voor een heerlijke lunch. Op het menu staan warme en koude broodjes. Denk aan een bananenbrood uit de oven met notenpasta, of een klassieke caprese. Ook voor de kinderen is er ruime keuze uit tussendoortjes en boterhammen. Wie lekkere trek heeft kan uiteraard een stukje taart bij de koffie bestellen. ’s Ochtends kun je terecht voor een vers ontbijtje en eens per maand is er een familiediner. Via Het Laatste Tafeltje schuif je extra voordelig aan voor lunch bij Denderz Groningen!

Denderz Groningen aanbieding

Op onze website en in de mobiele app vind je regelmatig een scherpe aanbieding bij Denderz Groningen. Zo bespaar je als snel 40% op een broodje of salade naar keuze. Houd ook de eerste donderdag van de maand in de gaten. Op die dag kun je wellicht met korting aanschuiven bij het Early Dinner: eten wat de pot schaft met het hele gezin! Reserveer direct onze Denderz Groningen aanbieding en beleef een unieke ervaring met vrienden of familie.

Totale aanbod in Groningen.

Denderz Logo
8,710 reviews

Bekijk alle reviews (10)

Volg Denderz en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Denderz

Westerkade 5
9718 AP
info@denderz.nl
www.denderz.nl