Aanbiedingen van De Vlaamse Hoogmis


De Vlaamse Hoogmis

In een prachtig 15de eeuws pakhuis in het gezellige Zwolle vind je restaurant De Vlaamse Hoogmis. De wielerkoers 'De ronde van Vlaanderen' wordt ook wel 'De Vlaamse Hoogmis' genoemd. Daarom is dit het thema van deze tapasbar. Kom jij snel een kijkje nemen?

Met korting tapas eten in Zwolle

Ben jij een liefhebber van tapas dan ben je vanavond bij De Vlaamse Hoogmis aan het juiste adres. In deze tapasbar worden heerlijke kleine gerechtjes geserveerd. Hier kun je in een all you can eat vorm van genieten. Bestel 2 uur lang onbeperkt tapas. Normaal gesproken betaal je €26,- maar via Het Laatste Tafeltje slechts €16,95. Een perfecte invulling van een gezellige avond. Benieuwd uit welke gerechten je kunt kiezen? Neem alvast een kijkje op de menukaart van De Vlaamse Hoogmis in Zwolle.

Met korting lunchen bij De Vlaamse Hoogmis

Heb je 's middags wat te vieren of wil je jezelf of een ander gewoon even trakteren op een lekkere lunch? Ook daar heeft Het Laatste Tafeltje een aanbieding voor. Bestel je kortingsbonnen voor De Vlaamse Hoogmis en betaal maar €3,50 voor een lunchgerecht naar keuze!

Met korting uit eten in Zwolle

Op Het Laatste Tafeltje vind je elke dag een grote variatie aan aanbiedingen bij restaurants. Ook in Zwolle kun je bij tal van restaurants met korting lunchen, dineren of borrelen. Het enige dat jij hoeft te doen is je vouchers afrekenen en aanschuiven.

Is dit toch niet de aanbieding die je zoekt? Bekijk dan een ander restaurant in Zwolle.

De Vlaamse Hoogmis Logo
8,216 reviews

Bekijk alle reviews (16)

Volg De Vlaamse Hoogmis en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


De Vlaamse Hoogmis

Melkmarkt 46
8011 ME
info@devlaamsehoogmis.nl
www.devlaamsehoogmis.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag12:00 tot 23:30
  • Woensdag12:00 tot 23:30
  • Donderdag12:00 tot 23:30
  • Vrijdag10:00 tot 23:30
  • Zaterdag10:00 tot 23:30
  • Zondag12:00 tot 23:30