Aanbiedingen van De Sultan


De Sultan

Restaurant De Sultan Heerenveen

Bij De Sultan proef je de Mediterraanse en Midden-Oosterse sfeer en cultuur. Geniet bijvoorbeeld van de overheerlijke grillgerechten. Het grootste deel van de gerechten wordt bereid in een Ocakbasi. Dit is een authentieke Turkse houtskool barbecue die alle gerechten een heerlijke smaak geeft. De Sultan heeft elk seizoen een andere menukaart. Wanneer je te gast bent bij De Sultan word je zo bediend zoals alleen een Sultan en zijn geliefden werden bediend.

Tapas in Heerenveen

Ben je op zoek naar tapas in Heerenveen? Bij De Sultan worden heerlijke Midden-Oosterse tapas geserveerd. Tapas zoals je gewend bent in kleine porties maar dan met hele nieuwe smaken. Er gaat een keuken voor je open! Via Het Laatste Tafeltje betaal je nu slechts €19,95 om onbeperkt te genieten van deze tapas in Heerenveen. Proef van alles en betaal een zacht prijsje.

Het Laatste Tafeltje Friesland

Niet alleen bij De Sultan in Heerenveen kun je met korting eten. Het Laatste Tafeltje heeft in Friesland nog veel meer goede aanbiedingen. Het enige dat jij hoeft te doen is goed gezelschap zoeken, de aanbieding afrekenen en aanschuiven. Op die manier leer je nieuwe restaurants kennen tegen een voordelige prijs. Nieuwsgierig? Bekijk dan een ander restaurant in Friesland.
De Sultan Logo
9,229 reviews

Bekijk alle reviews (29)

Volg De Sultan en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


De Sultan

Breedpad 3
8442 AA
desultanheerenveen@hotmail.com
www.desultanheerenveen.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag13:00 tot 23:00
  • Woensdag13:00 tot 23:00
  • Donderdag13:00 tot 23:00
  • Vrijdag13:00 tot 23:00
  • Zaterdag13:00 tot 23:00
  • Zondag13:00 tot 23:00