Aanbiedingen van De Sociëteit


De Sociëteit

Mensen die denken dat de Twentse keuken niet bestaat, zijn nog nooit bij de De Sociëteit in Almelo geweest. Hier worden klassieke gerechten voorzien van een Twents tintje. Denk bijvoorbeeld aan een lekker sappige meloen met gedroogde ham uit de streek of asperges met tomaat, salade, olijven en Twentse bunkerkaas. Traditionele, smaakvolle gerechten die met verse en zoveel mogelijk lokale ingrediënten worden bereid. Wil je een keer voordelig kennismaken met de regionale Twentse specialiteiten? Reserveer je diner via Het Laatste Tafeltje voor exclusieve korting op je diner! Claim de dinerdeal via onze mobiele app of website en profiteer direct.

Restaurant De Sociëteit Almelo

Bij restaurant De Sociëteit in Almelo weten ze als geen ander dat een goed gerecht wordt gecompleteerd door een goed glas wijn. Daarom is bij het restaurant ook een sommelier in dienst. Hij kan u voor elk gerecht een bijpassende wijn aanbevelen, maar houdt hierbij ook rekening met jouw eigen smaak. Ook bij een lekker kaasplankje is een mooi glas wijn niet te missen. Voor de echte liefhebber is er ook een wijnkamer waar regelmatig proeverijen worden georganiseerd. Als je in de buurt van Almelo woont, mag je restaurant De Sociëteit niet missen!

De Sociëteit Almelo aanbieding

Ben je op zoek naar een aanbieding voor restaurant De Sociëteit in Almelo? Je krijgt bij Het Laatste Tafeltje flinke korting! Je reserveert de actie via onze website of mobiele app. Daarna betaal je veilig en eenvoudig via internetbankieren. Je rekent in het restaurant alleen nog maar je drankjes af. Na betaling ontvang je van ons een couponcode die je digitaal of op papier meeneemt. Op vertoon van die code word je naar je tafel begeleid en kun je lekker genieten van je overheerlijke maaltijd. Is de aanbieding voor De Sociëteit in Almelo al uitverkocht? Laat dan je e-mailadres bij ons achter en we sturen je automatisch een bericht als de aanbieding weer beschikbaar is.

Meer aanbiedingen in Overijssel

De societeit_Jaro_van_meertem001 (7)

De Sociëteit Logo
930 reviews

Bekijk alle reviews (30)

Volg De Sociëteit en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


De Sociëteit

Grotestraat 100
7607 CW
info@theaterhotel.nl
www.desocieteit.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag17:00 tot 22:00
  • Dinsdag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag17:00 tot 22:00
  • Zondag17:00 tot 22:00