Aanbiedingen van De Pauw


De Pauw

Op nog geen minuut lopen van de Grote Markt vind je De Pauw in Groningen. Dit restaurant bevindt zich in het historische pand aan de Gelkingestraat. Binnen vergeet je de drukte van de stad en word je volkomen tot rust gebracht. De zachte kleuren aan de wanden, het tafellinnen en de omklede stoelen zorgen voor een ontspannen sfeer. Daarnaast voel je de gastvrijheid die De Pauw in Groningen heeft. De warme ontvangst en de professionele bediening zijn onderdeel van de service, waardoor je je uitermate welkom voelt. Naast de gastvrijheid en de rust staat De Pauw in Groningen ook bekend om het uitstekende menu.

Restaurant De Pauw Groningen

Tienmaal per jaar wisselt het menu van restaurant De Pauw in Groningen. Je hebt de keuze uit diverse 3- en 4-gangen menu’s met een rijk aanbod aan vis, gevogelte, vlees en vegetarische gerechten. Daarnaast vind je bij De Pauw huisgemaakte pasta’s, bodemverse groenten en kruiden en dagelijks wisselende deserttrolleys met ijs, mousse, patisserie en andere nagerechten. Bij de heerlijke gerechten hoort smaakvolle wijn, en ook daar ben je bij De Pauw ruim van voorzien. Een zeldzame wijnervaring en een overheerlijke Franse keuken vind je bij restaurant De Pauw in Groningen.

De Pauw Groningen actie

Wil je ook genieten van een heerlijke avond? Bekijk dan onze De Pauw in Groningen actie online! Wij bieden kortingen die per dag verschillen. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70%, of je eet met z’n tweeën voor de prijs van één. De aanbiedingen staan online, tot het allerlaatste tafeltje bezet is. Daarom is het van belang dat je direct reageert wanneer je een De Pauw in Groningen actie ziet. Na het betalen, ontvang je een unieke couponcode digitaal die je bij binnenkomst laat zien. Daarna kan het genieten beginnen bij De Pauw in Groningen!

De Pauw Logo
9,135 reviews

Bekijk alle reviews (35)

Volg De Pauw en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


De Pauw

Gelkingestraat 52
9711 NE
Restaurant@depauw.nl
www.depauw.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag18:00 tot 22:00
  • Woensdag18:00 tot 22:00
  • Donderdag18:00 tot 22:00
  • Vrijdag18:00 tot 22:00
  • Zaterdag18:00 tot 22:00