Aanbiedingen van De Kornuiten


De Kornuiten

Bij De Kornuiten van Groningen eet je een lekkere hap voor een scherpe prijs! Het restaurant, omschreven als ‘café-eterij’, is gevestigd aan de Paterswoldseweg. Het is hierdoor een perfecte uitvalsbasis voor een avondje in de stad of een bezoek aan Martiniplaza. Ook het station ligt op loopafstand. Bij De Kornuiten in Groningen geniet je onder het genot van een koud pilsje van een goed bord eten of een lekkere borrelhap. Dat alles voor een superscherpe prijs via Het Laatste Tafeltje

Eterij De Kornuiten Groningen

Als eterij biedt De Kornuiten Groningen een beknopt maar smakelijk menu. Gasten kunnen kiezen uit klassieke gerechten zoals je die kent van vele eetcafés. Denk aan verschillende soepen, rundertartaar of gamba’s vooraf. Hoofdgerechten variëren van vlees en vis tot enkele specialiteiten: een ‘spetterpan’ met runderbief puntjes of een spies met biefstuk en gamba’s. Ook voor vegetariërs heeft eterij de Kornuiten in Groningen voldoende keus.

Café De Kornuiten Groningen

Wil je na het eten gezellig wat drinken? Dat is geen probleem bij café De Kornuiten in Groningen! Je kunt er lekker borrelen in een sfeervolle omgeving. Wanneer je toch weer trek krijgt is er natuurlijk een borrelkaart beschikbaar. Drink een goed glas bier of wijn onder het genot van ovenvers brood, nacho’s of een bittergarnituur. Bij café De Kornuiten Groningen beleef je gegarandeerd een gezellige avond!

De Kornuiten Groningen aanbieding

Bij Het Laatste Tafeltje vind je regelmatig een aanbieding voor De Kornuiten Groningen. Het restaurant combineert lage prijzen in combinatie met goed eten. Dankzij onze exclusieve deals betaal je dus nog minder voor jouw maaltijd! Een 3-gangenmenu kost je bijvoorbeeld nog maar de helft van de prijs. Houd onze website en mobiele app in de gaten en schuif aan bij De Kornuiten Groningen met een aanbieding!

Meer aanbiedingen in Groningen

De Kornuiten Logo
9,189 reviews

Bekijk alle reviews (89)

Volg De Kornuiten en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


De Kornuiten

Paterswoldseweg 36
9726BE
info@dekornuiten.nl
dekornuiten.nl