Aanbiedingen van De Keizer


De Keizer

Restaurant De Keizer is sinds 1980 gevestigd te Deventer. Hun geschiedenis gaat zelfs terug naar 1972! Op de 1e etage van een echt 'Deventers' stadspand met fraai uitzicht op het bekende plein 'De Brink' en de winkelstraat. Dit gezellige restaurant in Deventerse sferen staat bekend om het net een beetje extra dat ze geven. Zo krijg je bij een kop koffie een heerlijk stukje Deventerse koek! Bij restaurant de Keizer kan je terecht voor een heerlijke lunch, avondmaal of kopje koffie. Door de centrale ligging is dit de plek om heen te gaan tijdens een dagje shoppen in het mooie Deventer!

Korting bij restaurant De Keizer

Dineren of borrelen met korting? Via Het Laatste Tafeltje krijg je minimaal 30% korting op een diner of high- wine/beer bij restaurant De Keizer. Maak een keuze uit de vele gerechten van de uitgebreide menukaart, van gemarineerde biefstukreepjes tot een kaasplankje. De Keizer heeft voor iedereen wat wils. Benieuwd naar wat De Keizer nog meer te bieden heeft? Bekijk de menukaart!

Korting bij Restaurants in Overijssel

Opzoek naar korting bij een restaurant in Overijssel? Via Het Laatste Tafeltje krijg je korting bij veel leuke restaurants in Overijssel. Wat moet je hiervoor doen? Koop een voucher via de app of website en neem deze mee naar het desbetreffende restaurant en geniet met korting! Benieuwd naar alle deals? Bekijk deze hier!
De Keizer Logo
8,84 reviews

Bekijk alle reviews (4)

Volg De Keizer en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


De Keizer

Keizerstraat 1
7411HC
info@restaurantdekeizer.nl
www.restaurantdekeizer.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag10:30 tot 20:00
  • Dinsdag10:30 tot 20:00
  • Woensdag10:30 tot 20:00
  • Donderdag10:30 tot 22:00
  • Vrijdag09:30 tot 20:00
  • Zaterdag10:00 tot 20:00