Aanbiedingen van De Gulzige Kater


De Gulzige Kater

De Gulzige Kater is al meer dan 15 jaar een begrip in Groningen. Naast vertrouwde gerechten zoals hun “beroemde” spareribs hebben ze een eetcafé met een gevarieerde menukaart die ze regelmatig vernieuwen en waar ze nu ook de mogelijkheid bieden om halve porties te bestellen. De combinatie van lekker eten, vlotte bediening en relaxte muziek in een gezellig oud graanpakhuis heeft geleid tot een groeiend aantal gasten.

Aanbiedingen bij De Gulzige Kater in Groningen

Als je in Groningen uit wil gaan is het Gedempte Kattendiep absoluut een hotspot. Hier vind je ook De Gulzige Kater. Dit is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het centraal station en slechts 5 minuten vanaf de Grote Markt. Via Het Laatste Tafeltje kun je nu voor een mooie prijs genieten van een 2-gangendiner of een luxe 3-gangendiner met wijnarrangement. Kijk snel of er vandaag nog vouchers beschikbaar zijn.

Neem voordat je uit eten gaat altijd eerst een kijkje op Het Laatste Tafeltje. Het Laatste Tafeltje zorgt ervoor dat je voor een fijn prijsje heerlijk kunt eten in de stad of provincie. Bekijk het aanbod en ontdek dat ene restaurantje waar je nog nooit geweest bent, maar waar je zeker eens gegeten moet hebben. De eerlijke reviews op Het Laatste Tafeltje geven je een goed beeld van wat je voorgangers van het restaurant vonden. Op die manier kun je een goede keuze maken. Bekijk de deals van je favoriete restaurant in Groningen!
De Gulzige Kater Logo
9,145 reviews

Bekijk alle reviews (45)

Volg De Gulzige Kater en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


De Gulzige Kater

Gedempte Kattendiep 33
9711PM
info@gulzigekater.nl
www.gulzigekater.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag17:00 tot 22:00
  • Dinsdag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag17:00 tot 22:00
  • Zondag17:00 tot 22:00