Aanbiedingen van De Grillerije


De Grillerije

Bij Restaurant De Grillerije kun je in het trendy restaurant genieten van de beste bourgondische gerechten van de wisselende menukaart. Je vindt De Grillerije in het mooie centrum van Franeker aan de Groenmarkt op nr. 14. Je kunt hier met mooi weer genieten van de gezelligheid bij het water. Met de positieve instelling en het heerlijke eten zullen de bediening en het keukenpersoneel er alles aan doen om jou met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan, kortom een heerlijk avondje uit!

Korting De Grillerije met Het Laatste Tafeltje

Je kunt nu genieten van de heerlijke gerechten van De Grillerije met korting! Met een voucher van Het Laatste Tafeltje kun je nu voor slechts €25,- de bourgondische menukaart eens proberen. Ga romantisch samen uit eten of nodig familie en vrienden uit en geniet samen van de goede ambiance bij De Grillerije!

Het Laatste Tafeltje Franeker

Het Laatste Tafeltje is ook actief in Franeker. Zo kun je nu bijvoorbeeld gebruik maken van een mooie aanbieding van De Grillerije! Je hebt vrije keuze van de heerlijke bourgondische kaart en dat voor een klein prijsje! Benieuwd wat er nog meer in Franeker of bij jou in de buurt wordt aangeboden? Kijk dan snel op www.hetlaatstetafeltje.nl en zoek op de plaats waar je wilt eten!

De Grillerije Franeker Het Laatste Tafeltje
De Grillerije Logo
8,911 reviews

Bekijk alle reviews (11)

Volg De Grillerije en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


De Grillerije

Groenmarkt 14
8801 KH
info@degrillerije.nl
www.degrillerije.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag17:00 tot 22:00
  • Zondag17:00 tot 22:00