Aanbiedingen van De Frietbakkerie


De Frietbakkerie

In hartje Assen vind je De Frietbakkerie, je kunt hier genieten van een vers frietje, unieke snacks, burgers en vers belegde broodjes. De friet, maar ook de snacks, zijn vers en verre van wat je gewend bent. Als specialiteit biedt De Frietbakkerie diverse huisgemaakte kroketten aan. Deze worden handgemaakt en gevuld met een uitgebreid scala van ingrediënten, dit kan variëren van vis tot vlees en van kaas tot groente. Ook de andere snacks worden ambachtelijk bereid!

Verse snacks in Assen

Ben jij gek op verse snacks? Dan is deze tent in Assen dé plek waar je langs moet gaan! De Frietbakkerie is geen alledaagse snackbar! Bij De Frietbakkerie wordt alles wat geserveerd wordt namelijk vers gemaakt! Friet, frikandellen, hamburgers, broodjes en ook zeker de huisgemaakte kroketten worden allemaal vers voor je klaargemaakt! Met Het Laatste Tafeltje kun je dit nu eens gaan testen met een mooie korting!

Aanbieding Het Laatste Tafeltje

Bij Het Laatste Tafeltje kun je nu van diverse aanbiedingen gebruik maken! Verse friet met saus naar keuze en een verse burger, friet plus saus en drankje naar keuze! Beide uiteraard met een flinke korting. Wie nodig jij uit om samen deze heerlijke frieten eens te proberen?

Met korting eten in Assen

Wil jij graag weer eens een lekker vers frietje halen, maar heb je geen zin om de hoofdprijs te betalen? Het Laatste Tafetlje en De Frietbakkerie in Assen helpen je een handje! Je krijgt met Het Laatste Tafeltje vanavond nog een mooi korting, waardoor jij heerlijk kunt eten voor een mooie prijs!

Frietbakkerie Assen
De Frietbakkerie Logo
9,421 reviews

Bekijk alle reviews (21)

Volg De Frietbakkerie en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


De Frietbakkerie

Brink 22
9401 HT
https://www.defrietbakkerie.nl/


Openingstijden keuken

  • Dinsdag11:00 tot 19:00
  • Woensdag11:00 tot 19:00
  • Donderdag11:00 tot 19:00
  • Vrijdag11:00 tot 21:00
  • Zaterdag11:00 tot 19:00