Aanbiedingen van De Baai van Lemmer


De Baai van Lemmer

Bij restaurant de Baai van Lemmer vind je op de menukaart niet alleen smaakvolle gerechten gebaseerd op de franse keuken, maar ook diverse moderne wereldgerechten. In de bar ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje en in de zomer kun je bij de Baai van Lemmer ook nog eens heerlijk lunchen. Laat je dus snel verassen door de uitgebreide en bijzondere presentatie en kom genieten van al het lekkers dat Lemmer je te bieden heeft!

Lunchen met korting in Lemmer

In Lemmer kun je nu wel heel voordelig gaan lunchen met Het Laatste Tafeltje. Je krijgt namelijk 35% korting, waardoor je nu slechts €5,50 hoeft te betalen. Bij deze lunch heb je bijna volledig vrije keuze van de kaart. Heb jij zin om weer eens heerlijk te gaan lunchen en dan ook nog met korting? Koop dan snel een voucher voor deze lunchaanbieding van de Baai van Lemmer en geniet van deze mooie korting via Het Laatste Tafeltje.

Het Laatste Tafeltje Lemmer

Het Laatste Tafeltje is ook actief in de provincie Friesland, zo ook in het mooie Lemmer. Je kunt hier bijvoorbeeld geniet van een mooie lunchaanbieding bij de Baai van Lemmer! Ben jij al bekend met Het Laatste Tafeltje en woon je in Friesland? Kijk dan snel op de website van Het Laatste Tafeltje en typ lemmer in in de zoekbalk. Het Laatste Tafeltje heeft altijd de juiste aanbieding voor je!
De Baai van Lemmer Logo
8,89 reviews

Bekijk alle reviews (9)

Volg De Baai van Lemmer en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


De Baai van Lemmer

Vuurtorenweg 17B
8531 HJ
info@debaaivanlemmer.nl
www.debaaivanlemmer.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag12:00 tot 21:00
  • Dinsdag12:00 tot 21:00
  • Woensdag12:00 tot 21:00
  • Donderdag12:00 tot 21:00
  • Vrijdag12:00 tot 21:00
  • Zaterdag12:00 tot 21:00
  • Zondag12:00 tot 21:00