Reviews voor De Appelsche Hof

Review plaatsen
9.7

Tygo schreef op vrijdag, 12 februari 2021

Heel lekker gegeten Reageren
9.0

Albert Nieuwenhuis schreef op dinsdag, 28 januari 2020

In de afgelopen jaren heeft dit restaurant een ware metamorfose ondergaan. Zeer zeker een boekje waard! Reageren
1.0

Joan schreef op zondag, 8 december 2019

Zeer slecht zeer ongeïnteresseerde eigenaar boerepannekoek was kleffe hap beleg was zeer weinig patat vette hap eens maar nooit weer Reageren

Reactie van: Albert op dinsdag, 28 januari 2020

Beste Joan, ik sta als eigenaar zelf in de keuken. Jammer van uw ervaring we hebben in 2019 2700 Boerestreekpannenkoeken gebakken. Graag zouden wij u op onze kosten proberen om uw volgende bezoek wel naar wens te laten verlopen. Met zeer vriendelijke groeten van een geïnteresseerde eigenaar Albert Nieuwenhuis

9.7

Wietse Boers schreef op maandag, 5 november 2018

Heerlijk gegeten in een huiselijke ontspannen sfeer. Bediening was vriendelijk, spontaan en super vrolijk. Reageren
9.3

G.H.Terlingen schreef op zaterdag, 27 oktober 2018

5 gangendiner voor weinig geld een aanrader om heen te gaan Reageren
9.3

Froukje schreef op zondag, 30 september 2018

Wij hadden het 5-gangen diner voor €15 per persoon besteld via deze site: Carpaccio, mosterdsoep, broodplankje, een wagenwiel van een pannekoek en ijs na. Wat een heerlijke maaltijd voor dat geld! Gewoon goed eten. Niks speciaals, maar wel ontzettend lekker. Het personeel is ontzettend vrolijk en vriendelijk. De entourage erg leuk en een beetje jaren 80. De vliegen waarover Margreet schreef waren er inderdaad, maar wat wil je met een manege recht tegenover je deur. Ook buiten waren er veel vliegen. Valt in mijn ogen vrij weinig aan te doen. Wanneer je gewoon een hele goede maaltijd wilt voor een leuke prijs, absoluut hierheen gaan! Reageren
7.3

Margreet Faber schreef op donderdag, 20 september 2018

Wij hadden hier en 5 gangen diner besteld met het laatste tafeltje voor 15 pp. In een pannenkoekrestaurant kun je hier niet veel van verwachten, maar het was verrassend lekker allemaal. De entourage is voor een pannenkoekrestaurant wel leuk. Uit het voorgerecht was er de keuze uit meloen cocktail en caroaccio. De laatste viel wat tegen. Dan keuze uit mosterdsoep of tomatensoep. De tomatensoep wordt geserveerd met spekjes, daar moet je van houden. Toen afbakbroodjes met een kuipje roomboter. we mochten daarna kiezen uit een pannenkoek naturel met 2 topping. Een andere menu keuze werd niet toegestaan. Als nagerecht een veel te groot kokosijsje van 3 bolletjes met spekkoek en slagroom. Al met al vuur het geld meer dan genoeg en de bediening was top.. De afstak naar het lagere gedeelte is levensgevaarlijk. Ook de zwarte vliegen die overal op zaten zijn super vervekend6 Reageren

Review schrijven

Wat voor een cijfer geef jij De Appelsche Hof?

Voeg een afbeelding toe ( niet verplicht )