Aanbiedingen van De Appelsche Hof


De Appelsche Hof

Bij Pannenkoekenhuisje De Appelsche Hof vind je de allerlekkerste ambachtelijke pannenkoeken. Je hebt keuze uit tal van toppings, denk aan spek, kaas, ananas, appel, tomaat, rozijnen, paprika of ui. Dit gezellige restaurant vind je in de prachtige omgeving van Appelscha. Perfect te combineren met een mooie wandel- of fietsroute.

Pannenkoeken met korting in Appelscha Friesland

Vanavond lekker pannenkoeken eten in Appelscha bij De Appelsche Hof! Het in Friesland gelegen Appelscha beschikt toevallig over de beste pannenkoekenbakkers van Nederland: De Appelsche Hof! Geniet hier van de meest lekkere en diverse pannenkoeken en dat ook nog eens met korting! Bij Het Laatste Tafeltje krijg je nu maar liefst 44% korting op een heerlijk 5-gangendiner bij De Appelsche Hof, uiteraard zijn hier ook pannenkoeken in verwerkt!

Het Laatste Tafeltje Appelscha

Het Laatste Tafeltje is ook actief in Appelscha! Je kunt namelijk genieten van een heerlijk 5-gangendiner met korting bij De Appelsche Hof! Met de kennis en jarenlange ervaring van de chef, zorgt hij ervoor dat je naast de beste pannenkoeken ook andere heerlijke gerechten krijgt geserveerd! Benieuwd wat Het Laatste Tafeltje nog meer in de aanbieding heeft in de buurt van Appelscha? Ga dan snel naar www.hetlaatstetafeltje.nl en typ in de zoekbalk de plaatsnaam waar je wilt eten!

Interieur Restaurant De Appelsche Hof in Appelscha
De Appelsche Hof Logo
8,312 reviews

Bekijk alle reviews (12)

Volg De Appelsche Hof en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


De Appelsche Hof

Boerestreek 7
8426 BM
www.deappelschehof.nl


Openingstijden keuken

  • Woensdag17:00 tot 20:00
  • Donderdag17:00 tot 20:00
  • Vrijdag17:00 tot 20:00
  • Zaterdag17:00 tot 20:00
  • Zondag17:00 tot 20:00