Aanbiedingen van Cervantes


Cervantes

In het pittoreske Via Vecchia (letterlijk: Oude Straat), gelegen tussen het Gedempte Kattendiep en de Steentilstraat, vind je Cervantes. Via Vecchia bestaat uit vier restaurants, die elk een eigen type keuken hanteren. Cervantes staat bekend om zijn Spaanse keuken, waar vooral veel tapas te verkrijgen zijn. Elke dag van de week kun je er terecht voor een Mediterraanse omgeving, waarin je even loskomt van de Groningse nuchterheid. Een avond met tapas staat garant voor fiësta! Het is helemaal feest als je gebruik maakt van de aanbieding van Het Laatste Tafeltje. Met flinke korting kun je dan gebruik maken van het diner van Cervantes Groningen!

Restaurant Cervantes Groningen

Na een dag in de gezelligheid van de binnenstad, wil je gewoon even tot rust komen en lekker eten en drinken. Na een dag winkelen is het wel fijn als dat voordelig kan. Als je reserveert via Het Laatste Tafeltje is dat bij restaurant Cervantes Groningen zeker mogelijk! Geniet met korting van heerlijke Spaanse tapas op een unieke locatie in de stad. Op loopafstand van het winkelcentrum en bioscoop Pathé is het een ideale uitvalsbasis voor een hapje en een drankje. Bestel bijvoorbeeld een heerlijke sangria en waan je even helemaal in Spanje!

Cervantes Groningen tapas

Wil jij een keer de authentieke smaak en sfeer van Spanje proeven? Ga dan eens bij Cervantes Groningen tapas eten! Naast de vele soorten ham en vlees waar Spanje om bekend staat, is het ook mogelijk om een vegetarische variant van de tapas te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een lekker stukje manchego kaas, olijven of tortilla’s. Heb je al honger gekregen? Reserveer dan je tapas bij Cervantes Groningen via Het Laatste Tafeltje. Je krijgt niet alleen hoge kortingen op je maaltijd, het reserveren is ook nog heel eenvoudig. In de mobiele app of de website vul je je gegevens in, waarna je kunt betalen. Je krijgt dan een code toegestuurd die je laat zien bij het restaurant zelf en je bent klaar om te genieten van je heerlijke tapas!

Cervantes Groningen menu

Het Cervantes Groningen menu staat barstensvol met verschillende soorten tapas. Het leukste is om er een aantal te bestellen en te delen met je tafelgenoten (of eet ze lekker zelf op). Als je echt niet kan kiezen, dan staat het vriendelijke personeel altijd voor je klaar om advies te geven. Het Cervantes Groningen menu is al heel compleet, maar het is natuurlijk al helemaal mooi als je ook nog korting krijgt. Als je reserveert via de website of app van Het Laatste Tafeltje, weet je dat je een goede deal hebt gemaakt!

Cervantes Groningen aanbieding

Dagelijks hebben wij voor Cervantes Groningen een nieuwe aanbieding. Geniet van heerlijke tapas voor een bodemprijs met de kortingen van Het Laatste Tafeltje. Reserveer nu je plek nog voor vanavond, want op is op. Is de aanbieding uitverkocht en wil je deze de volgende keer niet missen? Word dan volger via de app van Het Laatste Tafeltje en krijg automatisch bericht wanneer de volgende Cervantes Groningen aanbieding er weer op wordt gezet. Bekijk onderaan de pagina de huidige aanbiedingen en reserveer met een druk op de knop!

Alle aanbiedingen in Groningen

Cervantes is met horecaburen Boccaccio, Moro en Hemingway's Cuba onderdeel van de Via Romanica Horecagroep.
Cervantes Logo
8,729 reviews

Bekijk alle reviews (29)

Volg Cervantes en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Cervantes

Gedempte Kattendiep 23
9711 PL
restaurant.cervantes@viavecchia.nl
www.viaromanica.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag17:00 tot 22:00
  • Dinsdag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag17:00 tot 22:00
  • Zondag17:00 tot 22:00