Aanbiedingen van Buffet Restaurant de Rode Loper


Buffet Restaurant de Rode Loper

Bij restaurant De Rode Loper in Stadskanaal kun je terecht voor al je culinaire wensen. Het restaurant heeft als belangrijkste speerpunt een rijk gesorteerd buffet waarvan je zelf kunt opscheppen. Daarnaast kun je overdag terecht voor een heerlijke brunch en lunch. Wip langs voor een van de lekkere broodjes of ga uitgebreid zitten voor een compleet verzorgde vergadering. Ook voor feesten en partijen is De Rode Loper in Stadskanaal een perfecte locatie. Maak kennis met het restaurant met een aanbieding van Het Laatste Tafeltje!

Restaurant De Rode Loper Stadskanaal

Het paradepaardje van De Rode Loper in Stadskanaal is uiteraard het buffet. De keuze aan gerechten is ontzettend uitgebreid. Het assortiment is vergelijkbaar met dat van een à-la-carterestaurant, maar je hebt het gemak van een buffet. Naast volop vlees en vis is er een ruime keuze aan vegetarische gerechten. Heb je een specifieke dieet of last van een allergie? Dan bereidt de chef met liefde een aangepast gerecht voor je. Restaurant De Rode Loper in Stadskanaal luistert naar de wensen van hun gasten!

Buffet restaurant De Rode Loper Stadskanaal

Anders dan bij andere restaurants kun je bij buffet restaurant De Rode Loper Stadskanaal in alle rust eten. In de meeste buffetrestaurants is het ontzettend druk. Aan tafel en bij het opscheppen wil je hier natuurlijk geen last van hebben. Daarom heeft het restaurant voor een ruime opzet gekozen. Aan het buffet heb je alle ruimte en ook tijdens het eten geniet je van comfort. Je zit aan grote tafels met mooie leren fauteuils en hoge stoelen. Zoek je een buffet restaurant waar je rustig kunt eten? Probeer dan De Rode Loper in Stadskanaal!

De Rode Loper Stadskanaal korting

Welk moment van de dag het ook is, voor goed eten in Stadskanaal ga je naar De Rode Loper. Via Het Laatste Tafeltje kun je regelmatig korting op de rekening krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de speciale ‘Family Day’, waarop voor iedere betalende volwassene een kind gratis eet! Niets is zo gezellig als met het hele gezin van een groot buffet eten. Met korting van Het Laatste Tafeltje wordt eten bij de Rode Loper in Stadskanaal wel heel voordelig.

Alle dinerdeals in Groningen

restaurant

Buffet Restaurant de Rode Loper Logo
8,71 reviews

Bekijk alle reviews (1)

Volg Buffet Restaurant de Rode Loper en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Buffet Restaurant de Rode Loper

Tinnegieter 35
9502EX
info@restaurantderodeloper.nl
www.restaurantderodeloper.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag10:00 tot 17:00
  • Woensdag11:00 tot 23:00
  • Donderdag11:00 tot 23:00
  • Vrijdag11:00 tot 23:00
  • Zaterdag16:00 tot 23:00
  • Zondag11:00 tot 23:00