Aanbiedingen van Brasserie SPH Hotel Schimmelpenninck Huys


Brasserie SPH Hotel Schimmelpenninck Huys

In het hart van het centrum van Groningen bevindt zich Hotel Schimmelpenninck Huys met Brasserie SPH. Op een steenworp afstand van de winkels en het uitgaanscentrum, kun je lunchen, highteaën, dineren en ook slapen. De unieke locatie in combinatie met het historische pand, maken het een waar begrip in de stad. Wil je zelf een keer genieten van de weelde die Brasserie SPH biedt? Reserveer dan je bezoek via de website of app van Het Laatste Tafeltje en profiteer van korting!

Brasserie SPH restaurant

Waar het Schimmelpenninck Huys met name bekend is als hotel, heeft het ook een uitstekend brasserie . Je kunt hier 7 dagen per week ALC van de kaart dineren in het historische pand. Wanneer u het hotel binnenloopt bevindt de Brasserie zich aan de achterkant van het pand. Geniet van eerlijke gerechten met frites en salade, of voor de kleine eten een soepje of maaltijdsalade. Uiteraard in de zomermaanden zal er geserveerd worden in de historische binnentuin.

Schimmelpenninck Huys High Tea

Voor culinair en gezellig uitje met vrienden of vriendinnen biedt Brasserie SPH een high tea. Bij een high tea krijg je natuurlijk onbeperkt thee, maar ook een scala aan verschillende zoete en hartige gerechtjes. Denk hierbij aan bonbons, scones, taartjes, broodjes en sandwiches. Een high tea is bij uitstek geschikt om iets speciaals te vieren of om gezellig bij te kletsen met een vriend of vriendin. Als je reserveert via Het Laatste Tafeltje krijg je nog korting ook! Reserveer snel de high tea van Brasserie SPH voor dat deze uitverkocht is! Toch gemist? Volg de aanbiedingen via onze website of app en krijg automatisch bericht als je weer kan reserveren!

Brasserie SPH (Hotel Schimmelpenninck Huys) aanbieding

Wil je een keer lekker uit eten bij Brasserie SPH (Schimmelpenninck Huys)? Reserveer dan een van de aanbiedingen via Het Laatste Tafeltje. Selecteer via de app of de website, reken online af en ga lekker smullen!

Alle acties in Groningen

schimmelpenninckhuys
Brasserie SPH Hotel Schimmelpenninck Huys Logo
8,2147 reviews

Bekijk alle reviews (147)

Volg Brasserie SPH Hotel Schimmelpenninck Huys en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Brasserie SPH Hotel Schimmelpenninck Huys

Oosterstraat 53
9711NR
info@schimmelpenninckhuys.nl
www.charmehotels.eu/groningen


Openingstijden keuken

  • Maandag12:00 tot 21:00
  • Dinsdag12:00 tot 21:00
  • Woensdag12:00 tot 21:00
  • Donderdag12:00 tot 21:00
  • Vrijdag12:00 tot 21:00
  • Zaterdag12:00 tot 21:00
  • Zondag12:00 tot 21:00