Aanbiedingen van Brasserie Midi


Brasserie Midi

Sinds 2014 vind je Brasserie Midi in de Folkingestraat in Groningen. Dit straatje tussen centrum en station is uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. Mede dankzij Midi kun je er echter ook heerlijk eten! Deze brasserie is gespecialiseerd in de Frans-Italiaanse keuken. ’s Middags kun je er terecht voor een uitgebreide lunch of gezellige high tea. Op het terras kijk je urenlang naar het winkelend publiek dat voorbij komt. Bij mooi weer gaat ook de stadstuin achter het pand van Brasserie Midi open waar je in het zonnetje kunt zitten. Als je je tafel reserveert via Het Laatste Tafeltje, dan kun je ook nog eens rekenen op hoge kortingen! Reserveer snel, want de aanbiedingen zijn erg gewild!

Korting bij Brasserie Midi Groningen

Neem ’s avonds plaats in het gezellige vintage interieur van Midi Groningen voor het beste wat de mediterrane keuken te bieden heeft. Het team heeft verstand van zaken en geeft graag advies voor een goed glas bijpassende wijn. Ga bijvoorbeeld voor een 4-gangendiner inclusief wijnarrangement of 3-gangendiner. Geen zin in een diner? Je kan ook bij Brasserie Midi terecht voor een high tea deluxe!

Voordelig uiteten in Groningen

Via Het Laatste Tafeltje geniet je extra voordelig van het lekkere eten bij restaurants in Groningen. Er staan regelmatig aanbiedingen op onze website en app voor zowel lunch, diner als high tea. Met onze exclusieve kortingen bespaar je al snel tientallen euro’s op je maaltijd! Een deal van Het Laatste Tafeltje is dus hét excuus om verschillende keukens te ontdekken. Hou onze website en mobiele app in de gaten voor aanbiedingen van je favoriete restaurant in Groningen

Brasserie Midi Logo
9,386 reviews

Bekijk alle reviews (86)

Volg Brasserie Midi en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Brasserie Midi

Folkingestraat 42
9711 JX
info@brasseriemidi.nl
www.brasseriemidi.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag11:30 tot 22:30
  • Woensdag11:30 tot 22:30
  • Donderdag11:30 tot 22:30
  • Vrijdag11:30 tot 22:30
  • Zaterdag11:00 tot 22:30
  • Zondag12:00 tot 22:30