Reviews voor Boccaccio

Review plaatsen
8.3

Tienstra schreef op vrijdag, 31 januari 2020

Wij hebben genoten van de Chef\'Choice 5 gangen. Was erg verrassend en zeker een aanrader!! Reageren
8.3

paul andre schreef op dinsdag, 28 januari 2020

Fijne bediening en van een uitstekende en gevarieerde mediterrane 3 -gangen menu genoten. De bediening is erg vriendelijk en attent. Reageren
8.7

Maarten schreef op zaterdag, 18 januari 2020

5 gangen proeverij menu was erg lekker: gebruik van verse ingrediƫnten en goede cuisine van vlees en groenten. Vriendelijke bediening. Enige minpuntje zijn de prijzen van de dranken: persoonlijk vind ik 2,75 voor een (matige) espresso te veel en 5,75 voor een chardonnay waarvan het eerste glas maar een bodempje bevatte, is ook aan de prijs Reageren
10.0

Harry schreef op zondag, 12 januari 2020

Compliment! Alle aspecten als sfeer eten en bediening waren prima. Wij komen vaker maar het menu is telkens anders en gevarieerd met vis, vlees/wild. Ook aan de tijd tussen de gerechten is gedacht. Zeer velen kunnen er een voorbeeld aan nemen . Reageren
10.0

Slooff schreef op zondag, 12 januari 2020

Wij hebben op 11 januari 2020 gebruik gemaakt van de proeverij menu. Het was een waar eetfestijn. We hebben genoten. Alles klopte de bediening de ambiance. Nogmaals dank ?? Reageren
8.0

Jessica schreef op zondag, 12 januari 2020

Goede bediening en heerlijk gegeten! Reageren
9.3

Meijerink schreef op zaterdag, 11 januari 2020

Voortreffelijk 5-gangen verrassingsdiner Mooie variatie in gerechten, en stuk voor stuk heerlijk. Service was vriendelijk en tijd tussen maaltijden goed ingeschat. Reageren

Review schrijven

Wat voor een cijfer geef jij Boccaccio ?

Voeg een afbeelding toe ( niet verplicht )