Aanbiedingen van Baxbier Brouwerij


Baxbier Brouwerij

Alle bieren van Baxbier Brouwerij in Groningen

Je vindt de Brouwerij van Baxbier aan de Friesestraatweg in Groningen. Deze jonge brouwerij is bekend van de biertjes Kon Minder en Koudvuur. De biertjes genieten inmiddels landelijke bekendheid en zijn zeker uit Groningen niet meer weg te denken. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd in het proeflokaal. Bovendien kun je er meerdere keren per week terecht voor een leuke rondleiding door de brouwerij inclusief bierproeverij.

Bieren van Baxbier Groningen

Heb jij alle Baxbieren al geproefd? Op dit moment staan er maar liefst 11 op de kaart. Ga bijvoorbeeld voor de Rokkenjager, een prachtige lentebok die je doet denken aan de bloemetjes, de bijtjes en de eerste zonnestralen. Een gewaagdere variant is Koudvuur. Dit biertje heeft een rokerige smaak die doet denk aan gebrande koffie en chocolade. Die moet je geproefd hebben!

Korting Baxbier Groningen

Via Het Laatste Tafeltje krijg je nu flinke korting op een driegangendiner bij Baxbier in Groningen! Je krijgt een heerlijk weekmenu, elke week met zorg samengesteld door de kok. Normaal betaal je daar €24,50 voor maar via Het Laatste Tafeltje slechts €14,95. Hoge korting dus! Uiteraard hoort er bij een diner ook een goed biertje. Gelukkig is er keuze genoeg bij Baxbier!

Het Laatste Tafeltje Groningen

Bij Het Laatste Tafeltje koop jij je diner, lunch, high tea of high beer met korting! Zo hoef je niet de volle pond te betalen en ontdek je de leukste plekjes van Groningen. Ben jij al eens bij Baxbier geweest? Dit is je kans! Bestel online je voucher, neem deze op je telefoon of uitgeprint mee naar Baxbier en geniet.

Bekijk hier alle aanbiedingen in Groningen.

Baxbier Brouwerij Logo
7,815 reviews

Bekijk alle reviews (15)

Volg Baxbier Brouwerij en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Baxbier Brouwerij

Friesesstraatweg 201-2a
9743 AC
proeflokaal@baxbier.com
www.baxbier.com


Openingstijden keuken

  • Donderdag16:00 tot 22:30
  • Vrijdag16:00 tot 22:30
  • Zaterdag14:00 tot 22:30
  • Zondag14:00 tot 22:00