Aanbiedingen van Azzurro eten & drinken


Azzurro eten & drinken

Op een unieke locatie aan het Oldambtmeer vind je Azzurro Eten & Drinken. Dit restaurant is het kloppend hart van het Havenkwartiergebied in Blauwestad. In de omgeving is het hele jaar door van alles te beleven. Het dorp is een uniek gebied om te wonen, maar ook om te recreëren. Zo kun je er wandelen en biedt het grote meer tal van mogelijkheden. Eten wordt een ware beleving bij Azzurro Eten & Drinken met een aanbieding van Het Laatste Tafeltje!

Azzurro eten & drinken Blauwestad

De menukaart van Azzurro Eten & Drinken in Blauwestad wordt omschreven als ‘Italian style with a New York vibe.’ In de praktijk komt dit neer op dagverse producten voor jong en oud. Hier hoort uiteraard een goed glas wijn bij! De gerechten zijn geïnspireerd op de Italiaanse keuken en verschillen ’s zomers en ’s winters. De eigenaars zijn rasechte horecaondernemers. Samen met het personeel van Azzurro eten & drinken Blauwestad zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring in de sfeervolle ambiance aan het water.

Azzurro eten & drinken aanbieding

Maak je dag in Blauwestad compleet en ga ’s avonds lekker dineren! Bij Het Laatste Tafeltje vind je regelmatig een aanbieding voor Azzurro Eten & Drinken. Je korting kan allerlei vormen aannemen. Denk bijvoorbeeld aan gratis eten voor je kinderen, of een uitgebreid diner voor twee met 50% korting op de rekening. Met onze exclusieve deals geniet je goedkoper dan ooit van de heerlijke Italiaanse gerechten. Houd onze website en mobiele app in de gaten voor een actuele aanbieding bij Azzurro Eten & Drinken.

Alle acties in Groningenbalk azzurro

Azzurro eten & drinken Logo
8,826 reviews

Bekijk alle reviews (26)

Volg Azzurro eten & drinken en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Azzurro eten & drinken

Redersplein 8
9685 AW
info@azzurroblauwestad.nl
www.azzurroblauwestad.nl


Openingstijden keuken

  • Woensdag11:00 tot 19:00
  • Donderdag11:00 tot 19:00
  • Vrijdag11:00 tot 19:00
  • Zaterdag11:00 tot 19:00
  • Zondag11:00 tot 19:00