Aanbiedingen van Athina


Athina

Eén van de meest veelzijdige keukens van de wereld is de Griekse keuken. Veel van de gerechten worden volgens eeuwenoude traditie bereid. Bij restaurant Athina weten ze daar alles van. De Griekse gerechten en combinaties daarvan worden met veel aandacht voor je klaargemaakt. De menukaart van Athina wordt zorgvuldig samengesteld en biedt grote variatie van Griekse gerechten. Met deze diversiteit in de menukaart zorgt Athina er altijd voor dat de wensen van de klant in vervulling gaan.

Grieks eten met korting in Emmen

Benieuwd naar de Griekse keuken van Athina? Koop dan een voucher via Het Laatste Tafeltje om met korting te genieten van de beste Griekse gerechten! Bij Athina in Emmen krijg je nu een 3-gangen diner met vrije keuze van de kaart, waardoor jij echt kennis kunt maken met de Griekse keuken. Met Het Laatste Tafeltje krijg je nu ook nog eens 48% korting! Dat is toch de perfecte kans om eens Grieks te gaan eten?

Het Laatste Tafeltje Emmen

Het Laatste Tafeltje is ook actief in Drenthe, bijvoorbeeld in Emmen. Je kunt hier genieten van diverse restaurants en mooie kortingen. Zo kun je kiezen om Grieks te gaan eten bij restaurant Athina in Emmen. Met Het Laatste Tafeltje hoeft dit ook helemaal niet duur te zijn. Dus ben je of woon je in Emmen en heb je zin om goedkoop te gaan eten? Koop dan snel je voucher!

Restaurant Athina Emmen
Athina Logo
9,158 reviews

Bekijk alle reviews (58)

Volg Athina en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Athina

Weerdingerstraat 12
7815 SB
info@restaurantathina.nl
www.restaurantathina.nl/


Openingstijden keuken

  • Dinsdag16:30 tot 21:00
  • Woensdag16:30 tot 21:00
  • Donderdag16:30 tot 21:00
  • Vrijdag16:30 tot 21:00
  • Zaterdag16:30 tot 21:00
  • Zondag16:30 tot 21:00