Aanbiedingen van Asia Today


Asia Today

Proef het beste van Azië bij Asia Today! Dit restaurant in de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen selecteert voor jou de lekkerste gerechten uit verschillende oosterse landen. Authentieke smaken, bijvoorbeeld uit Japan, Thailand, Viëtnam en China, wisselen elkaar af op je bord. In het sfeervolle interieur zul je gegarandeerd genieten van de traditionele bereiding en heerlijke combinaties. Het Laatste Tafeltje helpt je graag om extra voordelig Asia Today te ontdekken!

Asia Today Groningen

De variatie aan gerechten uit verschillende landen zorgt ervoor dat het heerlijk dineren is bij Asia Today Groningen. Ook het shared dining concept draagt hieraan bij. Voor een vast bedrag geniet je samen van meerdere gangen. Doordat de gerechten gedeeld kunnen worden heeft iedereen een heel afwisselende maaltijd. Op de menukaart vind je een verscheidenheid aan klassiekers en minder bekende gerechten. Denk aan sashimi uit de Japanse keuken, Thaise soepen en roerbakgerechten, en lekkere Chinese vleesgerechten. Uiteraard worden er veel groenten, noedels en rijst geserveerd. Ook vegetariërs hebben volop keuze bij Asia Today in Groningen. Vrijwel al het vlees kan door tofu of tempeh vervangen worden.

Asia Today Groningen aanbieding

Ga zelf op zoek naar de geheimen van de Oosterse keuken. Met onze exclusieve aanbieding voor Asia Today Groningen op zak ben je verzekerd van een geweldige maaltijd voor een voordelige prijs. De combinatie van verschillende Aziatische eetculturen zal vrijwel iedere gast aanspreken. Het restaurant bevindt zich op een handige locatie in de buurt van het centrum met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Houd onze website in de gaten voor actuele deals, of volg het restaurant om op de hoogte te blijven van een aanbieding bij Asia Today Groningen.Is dit toch niet de aanbieding die je zoekt? Bekijk dan een ander restaurant in Groningen.

Asia Today Logo
993 reviews

Bekijk alle reviews (93)

Volg Asia Today en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Asia Today

NIeuwe Ebbingestraat 74
9712 NN
info@asia-today.nl
www.asia-today.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag17:00 tot 22:00
  • Zondag17:00 tot 22:00