Ervaringen van andere ondernemers

Sofie Debije van Soof’s & Co in Groningen
“Ongeveer 1,5 jaar geleden zijn wij de samenwerking met Het Laatste Tafeltje aangegaan. Samen een leuke deal bedacht en online gezet. Hierdoor hebben wij een aanloop van een hoop nieuwe gasten die er na vaak weer terug komen. Vanaf dag één loopt alles gesmeerd en hebben wij weinig omkijken naar deze deals. Ik raad Het Laatste Tafeltje aan iedereen aan. Zowel gasten als collega ondernemers.”

J. Zheng van Asaka Sushi & Grill in Enschede
“In 2016 hebben wij ons aangesloten bij het platform van Het Laatste Tafeltje. Sinds die tijd hebben wij honderden tevreden gasten mogen ontvangen. Mede te zien aan de positieve reviews die gasten achterlaten op de website van Het Laatste Tafeltje.
Door zelf te bepalen welke dagen je aanbieding online staat en voor hoe veel personen, zal het niet ten koste gaan van de reguliere reserveringen. Mochten er tafeltjes verwijderd moeten worden op bepaalde dagen, dan is de klantenservice goed bereikbaar om dit tijdig aan te passen.
Al met al zijn wij zeer blij met de behaalde resultaten en hoe de samenwerking verloopt.”

Pol de Bruin van Brasserie Midi in Groningen
“Het Laatste Tafeltje is een deal-partner met een fijne naamsbekendheid, ook opereren ze op een marge waar ik als ondernemer ook nog wat mee kan verdienen. Een fijne samenwerking dus waarbij aan klant, onze gast en hun eigen bedrijf wordt gedacht.
Wij werken inmiddels meerdere jaren met Het Laatste Tafeltje en zien het als een partner die helpt om op de rustigere dagen mensen te laten reserveren met een fijne korting. Ook zien we dat veel gasten later nog eens terugkomen om á la cart te eten of met een gezelschap.
Al met al een fijne samenwerking!”

Marije en Rianne van Eetcafé de Stadstuin in Groningen
“Met Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen zijn wij nu al geruime tijd partner van Het Laatste Tafeltje en DagPas. De korte lijnen met de medewerkers van LT en DP, het gemakkelijke systeem om tafels open en dicht te zetten werken fantastisch. Het gebruiksgemak is volop aanwezig. Wij hebben op maandag t/m donderdag een deal online en ontvangen hier wekelijks in ieder geval 10 – 15 gasten van. We zijn nu (in de zomermaanden) ook in de weekenden aan het ‘spelen’ met het open en dichtzetten van tafels. Ook bij onze locatie aan de Hereweg zijn wij net gestart met LT en DP en tot nu toe bevalt ons dit erg goed. Wij krijgen hierdoor gasten in ons restaurant die ons anders misschien nooit hadden gevonden! Qua administratie is het tevens makkelijk te verwerken, dus ook op dat gebied zijn er geen obstakels om mee te doen. Wij hadden graag een iets mindere positieve review geschreven, zodat er minder aanbieders actief worden en er dus meer gasten naar een van onze restaurants komen maar eerlijkheid duurt het langst toch.”

Aanmeldformulier

Naam*

Email *

Bedrijfsnaam *

Plaats *

Telefoonnummer *

Onderwerp

Bericht

Restaurant aanmelden?

Wil je als bedrijf meer weten over onze diensten of graag met je eigen aanbieding op Het Laatste Tafeltje?

Bel dan naar 050 – 21 11 686, stuur een e-mail naar info@hetlaatstetafeltje.nl of vul het aanmeldformulier in.

Je hoort zo snel mogelijk iets van ons!

Benieuwd wat andere restaurateurs van Het Laatste Tafeltje vinden? Lees hier hun testimonials!