Wat jammer! Deze aanbieding bij Zondag Noorderplantsoen is voor vandaag al uitverkocht.

Vul hieronder jouw emailadres in en wij sturen jou een mailtje zodra dit product weer beschikbaar is.


Vandaag bij Zondag Noorderplantsoen

Verrassingsdiner voor 19 u

Een culinaire 3-gangenverrassing


8,963 reviews


Er zijn nog 0 over

Van € 36 voor

€ 22

Korting: 39%

Vandaag bij Zondag Noorderplantsoen

Verrassingsdiner voor 19 u

Een culinaire 3-gangenverrassing

Groningen 1 persoon

Ben je dol op culinaire verrassingen? Kies dan vanavond nog voor een 3-gangenverrassingsdiner bij Zondag! Wat je krijgt is een complete verrassing, maar dat het een uiterst smakelijke avond in het gezellige Noorderplantsoen gaat worden is zeker. Je geniet van drie gangen en uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of wensen.

Nog geen plannen vanavond? Dan is dit een must-do! Verleg culinaire grenzen en vraag snel je voucher aan want weg = weg. Let op, de voucher is alleen geldig bij binnenkomst voor 19:00 uur.

Voorwaarden

  • De voucher is alleen vandaag geldig
  • De voucher is alleen geldig bij binnenkomst voor 19:00 uur
  • De voucher is geldig voor één persoon
  • Laat je reserveringsgegevens achter bij betaling


Zondag Noorderplantsoen Groningen

Bij restaurant Zondag in Groningen is het naar eigen zeggen elke dag van de week een beetje weekend! Deze eetgelegenheid is gevestigd in hartje Noorderplantsoen. Het centrum is op loopafstand, maar de dagelijkse drukte is ver van je verwijderd: de ultieme plek om tot rust te komen met een goede kop koffie of een lekkere lunch. ’s Avonds kun je prima terecht voor lokale gerechten of een borrel. Kom (alvast) weekend vieren bij restaurant Zondag in Groningen met een aanbieding van HLT!

Eetcafé Zondag Noorderplantsoen

Het menu van eetcafé Zondag in het Noorderplantsoen is compact maar kent toch veel variatie. Voor ontbijt of lunch trakteer je jezelf op een sandwich, panini of pannenkoek! Wie niet uitgebreid hoeft te eten kan de hele dag een selectie salades, soepen en andere hapjes bestellen. Tijdens het diner is er de mogelijkheid om tot drie gangen te geserveerd te krijgen. Hoofdgerechten variëren van een burger met pulled pork van Drents varken tot heerlijke (vegetarische) Indiase curry. Van maandag tot en met zondag ben je de gehele dag welkom om zelf te proeven bij eetcafé Zondag in het Noorderplantsoen!

Zondag Groningen aanbieding

Wil je extra voordelig aanschuiven bij Zondag in Groningen? Reserveer dan met een exclusieve aanbieding van Het Laatste Tafeltje. Op onze website en mobiele app staan regelmatige deals voor lunch, diner of borrel. Zo kun je bijvoorbeeld flink besparen op een driegangenmenu of schaf je een high wine aan voor de helft van de prijs. Reis af naar het Noorderplantsoen voor een ultieme combinatie van rust en lekker eten. Met een aanbieding van Het Laatste Tafeltje op zak is het nog eens extra genieten bij Zondag Groningen!

Alle acties in Groningen

Lees meer over Zondag Noorderplantsoen
Zondag Noorderplantsoen Logo

Zondag Noorderplantsoen Groningen

Kruissingel 1
9712XN
info@zondagnoorderplantsoen.nl
www.zondagnoorderplantsoen.nl