Wat jammer! Deze aanbieding bij Tapasco is voor vandaag al uitverkocht.

Vul hieronder jouw emailadres in en wij sturen jou een mailtje zodra dit product weer beschikbaar is.


Vandaag bij Tapasco

Korting Tapas

3-gangen tapasproeverij


6,48 reviews


Er zijn nog 0 over

Van € 27,50 voor

€ 17,50

Korting: 36%

Vandaag bij Tapasco

Korting Tapas

3-gangen tapasproeverij

Groningen 1 persoon

Geen zin om te koken vanavond? Laat je dan eens lekker verrassen door de koks van Tapasco! Zij bereiden iedere dag de beste tapas en vanavond ook voor jou!

Je krijgt namelijk een heerlijke 3-gangen tapasproeverij voor slechts €17,50! Uiteraard blijft de kwaliteit van tapas net zo als je gewend bent.

Met wie moet jij nodig weer eens uit eten? Koop snel je voucher(s) en maak kennis met de heerlijke tapas van Tapasco in Groningen.

Let op, de voucher is alleen geldig bij binnenkomst voor 19:30 uur.

Voorwaarden

  • Je voucher is alleen vandaag geldig
  • Je voucher is geldig voor één persoon
  • Laat je reserveringsgegevens achter bij betaling
  • Let op, de voucher is geldig bij binnenkomst voor 19:30 uur


Tapasco Groningen

Kleine hapjes, groot plezier! Dat is het motto van Tapasco. Je vindt Tapasco in een klein steegje nabij de Vismarkt. Door de prachtige inrichting van de kleine keuken en het restaurant, waan je je gelijk in de een van de mooie steden van Spanje. De gepassioneerde koks maken alle tapas klaar met zoveel mogelijk biologische en authentieke Spaanse gerechten. Alles wordt op smaak gebracht met verse en pure specerijen en kruiden, zonder E-nummers!

Korting Tapasco

De tapas van Tapasco zijn nu te verkrijgen met korting! Via Het Laatste Tafeltje geniet je van al het lekkers voor wel een heel mooi prijsje! Je kunt namelijk genieten van een heerlijk 3-gangen tapasproeverij voor maar €17,50! De beste Spaanse tapas zijn nu dus niet meer alleen in Spanje te krijgen, maar ook gewoon vlak bij huis!

Tapas Groningen

Bij Tapasco in Groningen geniet je van de beste tapas van de stad. Tapasco is een absoluute aanrader om eens uit te proberen. Door de Madrileense straatnaambordjes in het restaurant of door te eten op het dakterras, heb je even het gevoel dat je niet meer in Groningen bent. Geniet van het eten, elkaar en een lekker Spaans wijntje of biertje bij Tapasco in Groningen!
Lees meer over Tapasco
Tapasco Logo

Tapasco Groningen

Haddingedwarsstraat 3
9711 KA
info@tapasco.nl
https://www.tapasco.nl/