Wat jammer! Deze aanbieding bij Restaurant Cnossen Leekstermeer is voor vandaag al uitverkocht.

Vul hieronder jouw emailadres in en wij sturen jou een mailtje zodra dit product weer beschikbaar is.


Borrel Restaurant Cnossen Leekstermeer

Borrelplank voor 2 incl. 2 drankjes p.p. - 2 maanden inlevertijd na opening horeca


8,76 reviews


Er zijn nog 0 over

Van € 26,20 voor

€ 17,50

Korting: 33%

Borrel Restaurant Cnossen Leekstermeer

Borrelplank voor 2 incl. 2 drankjes p.p. - 2 maanden inlevertijd na opening horeca

Nietap 2 personen

Zin om binnenkort iets leuks, lekkers en spontaans te doen met vriend, vriendin of collega? Dan is deze borrel perfect voor jullie. Via Het Laatste Tafeltje kan je bij Vakantiepark Cnossen Leekstermeer op een wel heel voordelige manier genieten van drankjes en hapjes.

Jullie krijgen een uitgebreide borrelplank om samen te delen. Deze plank bevat breekbrood, noten, kaas, worst, spinata, bitterballen en tonijnkroketjes. Daarnaast mogen jullie per persoon 2 drankjes kiezen. Je hebt keuze uit (speciaal)bier, wijn, fris, thee en koffie.

Twijfel niet en bestel nu je voucher voor een gezellig middagje uit! Je voucher is na opening horeca 2 maanden geldig. Maak zelf je reservering via 0594-512073.

Voorwaarden

 • De voucher is geldig voor 2 personen
 • De voucher is na opening horeca 2 maanden geldig
 • Verplicht van te voren te reserveren o.v.v. Het Laatste Tafeltje via 0594-512073

 • Restaurant Cnossen Leekstermeer Nietap

  Vakantiepark Cnossen Leekstermeer heeft alle ingrediënten in huis voor een heerlijke dag of vakantie aan het water in Drenthe, op de grens bij Groningen. Je kunt hier terecht voor bootverhuur om lekker te varen op het Leekstermeer. Neem lessen bij de zeilschool. Huur een leuke chalet of zet je tent op. Én schuif aan in het restaurant voor een lunch of diner.

  Restaurant Cnossen Leekstermeer in Nietap

  In het restaurant van Cnossen Leekstermeer vind je een perfecte plek voor een gezellige lunch of een heerlijk diner. Met uitkijk over het Leekstermeer kijk je hier je ogen uit. Het sfeervolle ingerichte restaurant heeft ook een royaal terras of verplaats je naar het dakterras met een uitzicht over de jachthaven.

  Menukaart Cnossen Leekstermeer

  De chefkok bereidt met liefde heerlijke gerechten, gemaakt van kwaliteitsproducten. De gerechten worden zorgvuldig gekozen door de chef. Daardoor wordt er gewerkt met een kleine maar steeds wisselende kaart. Er worden voornamelijk seizoensproducten gebruikt waardoor je gegarandeerd vers eet. Uiteraard kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergenen. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de menukaart van Cnossen Leekstermeer.

  Korting bij Cnossen Leekstermeer

  Het restaurant van Cnossen Leekstermeer heeft diverse aanbiedingen online staan op Het Laatste Tafeltje. Ga bijvoorbeeld voor een 2-gangenlunch voor slechts €9,50 of voor een 3-gangendiner voor €23,95. Zin in een borrel? Dan is er ook een leuke korting verkrijgbaar op een borrelplank met drankjes. Het enige dat jij hoeft te doen is je vouchers kopen en aanschuiven. Het Laatste Tafeltje heeft een ruim aanbod van restaurantdeals bij jou in de buurt. Bekijk ook de overige restaurants in Drenthe.

  Collage Restaurant Cnossen Leekstermeer
  Lees meer over Restaurant Cnossen Leekstermeer
  Restaurant Cnossen Leekstermeer Logo

  Restaurant Cnossen Leekstermeer Nietap

  Meerweg 13
  9312 TC
  info@cnossenleekstermeer.nl
  www.cnossenleekstermeer.nl