Wat jammer! Deze aanbieding bij Louis XV is voor vandaag al uitverkocht.

Vul hieronder jouw emailadres in en wij sturen jou een mailtje zodra dit product weer beschikbaar is.


Vandaag bij Louis XV

Chef's Table

Culinair 3-gangenmenu


8,1141 reviews


Er zijn nog 0 over

Van € 27,50 voor

€ 19,50

Korting: 29%

Vandaag bij Louis XV

Chef's Table

Culinair 3-gangenmenu

Groningen 1 persoon

Geniet vanavond bij Louis XV van een heerlijk 3-gangenmenu met een leuke korting! Je krijgt een 3-gangenweekmenu met keuze uit een vlees, vis of vegetarisch hoofdgerecht.

Grijp je kans, reserveer snel jullie laatste tafeltje en geniet met een flinke korting van de heerlijke gerechten bij Louis XV.

Let op, de voucher is alleen geldig bij binnenkomst voor 19:30 uur.

Voorwaarden

  • Je bon is alleen geldig op de geselecteerde datum
  • Let op, de voucher is alleen geldig bij binnenkomst voor 19:30 uur
  • Je voucher is geldig voor 1 persoon
  • Geldig op het wisselde weekmenu
  • Niet geldig i.c.m. andere acties
  • Laat je reservering gegevens achter bij betaling


Louis XV Groningen

Ben je op zoek naar een restaurant voor een perfect bourgondisch avondje uit in het noorden van het land? Breng dan eens een bezoekje aan Louis XV Groningen! Deze eet- en drinkgelegenheid is een stijlvol restaurant, wijnbar en lounge in één. Want alles voor een heerlijke culinaire avond uit vind je hier! Met een dagaanbieding van Het Laatste Tafeltje kun je daarbij ook nog eens genieten van torenhoge korting, waarbij je de keuze hebt uit het wisselende weekmenu of twee voor de prijs van één. Bekijk direct welke aanbiedingen er lopen bij Louis XV Groningen of welke aanbiedingen eraan zitten te komen!

Louis XV restaurant Groningen

In het Franse Louis XV restaurant Groningen draait alles om Bourgondisch genieten. De bekende historische uitspraak ‘na ons de zondvloed’ is verbonden met het hof van de Franse koning Louis XV. Het betekent letterlijk: ‘Apres nous, le deluge’ wat betekent: Laat de boel de boel en geniet van het moment. De moderne en eigentijdse inrichting van het Louis XV restaurant in Groningen wordt gecombineerd met klassieke elementen. Zo is de wijnbar erg bijzonder en opvallend door het ingenieuze wijnserveersysteem. Hier kun je op een toegankelijk maar vooral betaalbare manier kennis maken met exclusieve en vaak uitzonderlijke kwaliteitswijnen. Van soep, vlees, vegetarisch en vis tot specialiteiten, alles vind je in het menu van Louis XV restaurant Groningen. Ook de proeverij en het menu voor fijnproevers is een echte aanrader!

Louis XV restaurant korting

Geniet vanavond nog van een heerlijk driegangenmenu bij Louis XV en restaurant korting die kan oplopen tot maar liefst 70% met een aanbieding van Het Laatste Tafeltje! Omdat ons aanbod dagelijks wisselt is het van belang dat je direct reageert als er een leuke Louis XV restaurant korting voorbij komt. Of het nu korting is op je rekening of twee menu’s voor de prijs van één, bij ons vind je altijd een super scherpe aanbieding voor vandaag. Het gaat om de allerlaatste beschikbare tafeltjes van de dag waardoor op ook echt op is! Grijp daarom je kans en reserveer snel het laatste tafeltje en geniet met een flinke korting van de heerlijk Franse gerechten bij Louis XV Groningen. Bekijk ons actuele aanbod van vandaag online!

Alle aanbiedingen in Groningen

Lees meer over Louis XV
Louis XV Logo

Louis XV Groningen

Oude Kijk in't Jatstraat 47-51
9712 EC
info@louisxv.nl
www.louisxv.nl/