Bioscoopkaartje met korting Kinepolis Nederland

22% korting op je bioscoopkaartje - geldig t/m 31-10-2022


Laat een review achter

Er is geen limiet

Van € 11,50 voor

€ 8,95

Korting: 22%

Kies gewenste aantal:
Aanbieding afrekenen Aanbieding afrekenen

Geef deze aanbieding cadeau

1 keer alsCadeau geven

Bioscoopkaartje met korting Kinepolis Nederland

22% korting op je bioscoopkaartje - geldig t/m 31-10-2022

Nederland 1 persoon

Voor of na je voordelige etentje via Het Laatste Tafeltje nog gezellig een filmpje pakken? Ook dat kan met korting via Het Laatste Tafeltje!

Met deze aanbieding krijg je namelijk 22% korting op een kaartje voor volwassenen bij alle Kinepolis vestigingen in Nederland. Neem je voucher uitgeprint mee naar de bioscoop of maak online je reservering met de code die je per mail toegestuurd krijgt.

Je bioscoopkaartje is geldig t/m 31-10-2022 dus kan ook op een ander moment gebruikt worden!

Lees onder de voorwaarden de maatregelen die Kinepolis neemt voor het Corona virus.

Voorwaarden

Met dit ticket ben je direct in het bezit van een bioscoopkaartje van Kinepolis. Benieuwd welke films ze op dit moment draaien? Neem alvast een kijkje in hun filmagenda.
 • De voucher is geldig in Kinepolis bioscopen en partner bioscopen in Nederland
 • De voucher die je per e-mail toegestuurd krijgt is je geldige bioscoopkaartje
 • De code op je voucher is slechts eenmalige bruikbaar en moet gescand worden bij de kassa van de bioscoop
 • De vouchercode kun je ook gebruiken voor het online bestellen van een kaartje
 • De voucher is geldig t/m 31-10-2022
 • De voucher is geldig voor 1 bioscoopkaartje voor 1 persoon
 • Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen zoals een ladiesnight, speciale of besloten voorstellingen.
 • De korting biedt voordeel ten opzichte van de reguliere ticketprijs voor volwassenen. Deze prijs is per bioscoop verschillend. 22% korting is daarom niet voor alle bioscopen van toepassing
 • De voucher heeft een waarde van €11,50
 • Voucher is exclusief eventuele toeslagen voor weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondag), lange films, Cosy Seats, Laser Ultra, Dolby Atmos, 3D
 • Deze voucher is niet in te wisselen tegen contanten

Coronamaatregelen Kinepolis

Dit zijn de belangrijkste maatregelen:

 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar, tenzij je samen uit hetzelfde huishouden komt
 • Alle voorstellingen zijn goed verspreid over de dag, zodat er niet teveel bezoekers tegelijk aanwezig zijn
 • Er zijn extra veel schoonmaakrondes van alle contactpunten
 • Alle maatregelen en richtlijnen zijn op posters, vloerstickers e.d. aangegeven
 • Kom niet naar de bioscoop als je ziekteverschijnselen hebt

 • Vestigingen Kinepolis

  Kinepolis Groningen
  Boumaboulevard 53
  9723 ZS Groningen

  Kinepolis Emmen
  Westeind 70
  7811 ME Emmen

  Kinepolis Breda
  Bavelseparklaan 4
  4817 ZX Breda

  Kinepolis Dordrecht
  Lijnbaan 200
  3311 RL Dordrecht

  Kinepolis Enschede
  Colosseum 60
  7521 PT Enschede

  Cineast Enschede
  Bolwerkstraat 4
  7511 GP Enschede

  Kinepolis Jaarbeurs
  Jaarbeursboulevard 300
  3521 BC Utrecht

  Kinepolis Utrecht City
  Voorstraat 89
  3512 AL Utrecht

  Kinepolis Cinerama Rotterdam
  Westblaak 18
  3012 KL Rotterdam

  Kinepolis Huizen
  Plein 2000 nr. 5
  1271 KK Huizen

  Kinepolis Almere
  Forum 16
  1315 TH Almere

  Kinepolis Zoetermeer
  Oostwaarts 70
  2711 BB Zoetermeer

  Kinepolis Oss
  Lievekamplaan 4-6
  5341 GW Oss

  Kinepolis Hoofddorp
  Raadhuisplein 12
  2132 TZ Hoofddorp

  Kinepolis Schagen
  Grotewallerweg 2
  1742 NM Schagen

  Kinepolis Spijkenisse
  Groene Kruisweg 19
  3202 GT Spijkenisse

  Kinepolis Haarlem
  Californiëplein 1
  2037 AL Haarlem

  Kinepolis Den Helder
  Willemsoord 51
  1781 AS Den Helder

  Kinepolis Den Bosch
  Bordeslaan 510
  5223 MX Den Bosch

  Kinepolis Nederland Nederland

  Kinepolis weet de traditionele bioscoopervaring te verruimen tot een bredere wereld van film en entertainment, en biedt haar publiek maximale flexibiliteit in de keuze wanneer, waar en hoe van dit aanbod te genieten. Kinepolis wil haar klanten de ultieme filmbeleving bezorgen en combineert daartoe een state-of-the-art bioscoopinfrastructuur met een aanbod op maat van verschillende doelgroepen.

  Korting Kinepolis

  Lekker een avondje weg met vrienden, familie of collega's sluit je ideaal af met korting bij Kinepolis. Kies een leuke film en reserveer online! Bij Het Laatste Tafeltje kun je met korting naar de Kinepolis. Je kunt zo eerst lekker met korting uit eten, zodat je daarna nog wat geld over hebt om te genieten van één van de nieuwste films! Met wie ga jij er een compleet avondje uit van maken?

  Aanbieding Kinepolis Nederland

  Via Het Laatste Tafeltje kun je nu niet alleen naar met korting eten, maar je kunt je avond compleet maken door deze aanbieding bij Kinepolis Nederland. Je kunt van de aanbieding gebruik maken op de avond zelf, maar dit mag natuurlijk ook een andere keer! Met een mooie korting van maar liefst 20% is dit een ideale kans om eens naar de bioscoop te gaan zonder de hoofdprijs te betalen!

  Naar Kinepolis door heel Nederland

  Je kunt in Nederland op bijna alle plaatsten gebruik maken van deze aanbieding. Je kunt namelijk bij alle Kinepolis vestigingen genieten van deze korting. Hieronder hebben we alvast een aantal vestigingen voor je op een rijtje gezet. Dus ga jij binnenkort weer een keer naar de bios, koop dat snel je kaartje met korting en geniet in één van de vele plaatsen van de beste en nieuwste films van het moment. Kijk alvast in de filmagenda van Kinepolis welke films er op dit moment draaien! Vergeet niet de juiste vestiging te kiezen!

  Kinepolis Breda

  Kinepolis is met 10 bioscoopzalen, die allemaal beschikken over laserprojectie, een bioscoop waar filmbezoek een ware belevenis is. Mede dankzij de brede armleuningen en royale beenruimte is het hier goed vertoeven. De grootste zaal is helemaal spectaculair door de Kinepolis Laser ULTRA en geluid van Dolby Atmos.

  Kinepolis Utrecht

  Kinepolis in Utrecht is verdeeld in 2 vestigingen: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Utrecht City. Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is een grote en moderne bioscoop, waar de 'Ultimate Cinema Experience' belangrijk is, terwijl Utrecht City wat compacter is en beschikt over (slechts) 3 zalen. Leuk feitje: De City is al in 1936 geopend!

  Kinepolis Enschede

  Kinepolis Enschede is een bioscoop die zich niet alleen richt op filmvertoning. Door zich ook te richten op de regionale B2B markt zijn de ruimten ook voor andere evenementen te gebruiken. Uiteraard beschikken alle 10 de filmzalen over perfect geluid en beeld en optimaal comfort!

  Kinepolis Dordrecht

  Kinepolis Dordrecht ligt prachtig aan het Wantij, met uitzicht over het water. Uiteraard is de beeld- en geluidskwaliteit meer van belang en deze is ook perfect in Kinepolis Dordrecht. Zo is één zaal zelfs voorzien van het nieuwe Dolby Atmos geluidssysteem, wat de filmbeleving nog intenser maakt!

  Kinepolis Almere

  Kinepolis Almere is een imposant en stijlvol gebouw, dat is ontworpen door architect Rem Koolhaas. Naast het mooie uiterlijk kun je hier natuurlijk genieten van de beste films in de 2137 comfortabele stoelen, verdeeld over 8 zalen.

  Kinepolis Hoofddorp

  Ook Kinepolis Hoofddorp is ruim opgezet en beschikt over 8 zalen. Alle zalen zijn voorzien van een wall-to-wall scherm en extra ruime stoelen! Naast films worden bij Kinepolis Hoofddorp ook regelmatig opera, ballet en live-concerten getoond.

  Kinepolis Den Bosch

  Kinepolis Den Bosch staat voor kwaliteit! Zo is de grootste zaal uitgerust met Laser ULTRA, waardoor het beeld extra scherp is. Dit wordt ondersteund door maar liefst 64 speakers, wat je bioscoop ervaring compleet maakt! Daarna een lekker hapje eten? Ook dat kan bij één van de partners van Kinepolis of via Het Laatste Tafeltje.

  Kinepolis Zoetemeer

  Kinepolis Zoetemeer is te vinden in het hartje van de stad. Met acht zalen en 874 plaatsen is dit niet de grootste vestiging. Toch kun je hier alweer sinds 1998 genieten van de beste films!

  Kinepolis Groningen

  Kinepolis Groningen is met haar 10 zalen één van de grotere bioscopen, zeker in het noorden van Nederland. Door de goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, fiets en auto is deze bioscoop een hotspot voor mensen uit de stad en uit de provincie Groningen.

  Kinepolis Emmen

  Kinepolis Emmen beschikt over 7 grote en moderne zalen, waarin maar liefst 1249 bezoekers in comfortabele stoelen heerlijk een filmpje kunnen komen kijken. Het gebouw is bij binnenkomst van Emmen meteen goed te zien en is dan ook makkelijk te bereiken!

  Lees meer over Kinepolis Nederland
  Kinepolis Nederland Logo

  Kinepolis Nederland Nederland

  Jaarbeurs 6 (hoofdkantoor)
  info@hetlaatstetafeltje.nl
  www.kinepolis.nl